CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tisdag 28 april 2009

vet inte vad jag ska ta mig till!

Hej igen!

DÅ va det dags och skriva av sig igen.känns som det kommer bli en heldel idag för har så mkt tankar och frågor i min lilla hjärna så det gör ont:(

Vet inte ut eller in längre iofs det har jag väl inte vetat på ett tag nu känns det som.
Det som hände på sandra är inte normalt att sånt händer.bara där finns det ett tecken på att det inte är alls bra i mellan oss. Men det enda jag vet när det inte finns nån alkohol i bilden du är allt bra eller så.men så fort den kommer in så blir det ett helvete.alkoholen är en hemsk dryck det förändrar människor till det dålig..till och med mig.jag blir ett monster och när det slocknar för ögonen då ser jag bara svart.

Det ska inte bli så..när man kolla på andra par då är det gulliga mot varandra på fullan och myser och så däår..men inte så att man ska va på varandra.

men vi är tvärt om vi ber varandra dra åt helvete typ.och den andra spirnger iväg och ska dansa med massa fruntimmer och vissar tecken på flirtade till de..fast du inte verkar fatta det sj.

DU vet mkt väl att du är glad i andra tjejer. det märks så tydligt..men tyävrr går det över stur när du drikcer du blir du mer eller mindre när gången och tafsade..och det är ju kul att se eller inte..

men det är väl inget fel med det.kanske ska va så.avän när man har ett förhållande.
Men det känns när du inte ens letade efter mig din egen flickvän.men jag vet inte du kanske gjorde det i typ 10 min sen sket du i en..för du såg ut och ha det så trevligt med petra och simone..så varför leta efter mig? humm..men petra letade efter mig iaf ett tag.men inte för hon behvöde det.för träffade ju henne på sandra och hon umgicks ju med simone som hon kom med.men tack gumman att du letade iaf efter mig så.och ringde och kollade att jag kom hem.

men det känns hur eller hur..att man sj bryr sig om andra emn ingen bryr sig specellt mkt om mig.verkar det inte som iaf..jo när man väl har försvunnnit hem då undrar du vart jag tog vägen! du såg mkt sj vart jag tog vägen jag blev som sakt utslängd så du såg nog vartjag tog vägen.men du ville väl fortsätta dansa coh ha dig säkert..inte vet ja!! men som sakt det känns verkligen att vårt förhållande hänger på en tund tråd..som faan.

har två vägar att välja mellan första är
Stanna: omjag stannar kvar i förhållande så finns fortfarande problemen kvar, och alkoholen som allt går åt helvete med. men finns några mysa stunder med.men som sakt det finns inte mkt ljus kvar.men man kan kämpa för att får det bra.men inte lätt om man inte kommer nån stans.

eller att gå: då försvinner problemen oki jobbigt i början när det har tagit slut.men det tar ju sin tid att komma över.men jag behvöer inte oroa mig för att du hittar nån eller gör nåt på fyllan. och du slipper höra massa tjafs och skit, och höra gnäll ifrån mig.så båda mår förmodligen bättre om vi går var sin väg.för nu mår ingen bra.

plus dina såkallade vänner blir ju glada med för de säger ju med att vi bråkar hela tiden (men inte så lsuitgt när en fitta råka va i närheten) fast du behövde iofs inte sitta där!! när du vet mkt ävl vad jag tyckte..så bara där svek du mig IGEN!

du kanske umgicks med de för du hittade ju inte mig så vem vet jag har ingen aning.jag vet inte om du hittade nån lite flirt eller nåt.för mig va du kall imot menar man letar faaan efter sin flickvän om hon är borta och inte stannar ocg dansa med andra tjejer!.

men det är väl bara jag som känner så,.men jag var inte så snäll heller men kan inte hjälpa att man blir förbannad och flippar.men hade inte precis räknat med att du skulle ringa mig endå.för som sakt du brydde dig inte så mkt när jag va borta för det va du som gick ifrån mig,.

Sen kul att höra att du dansade med brudar som vill ta av dig din ring skit skoj! man ser bara där vad för brudar du vänder dig till lätt fotade jävlar som skiter i om du är upptagen eller inte.för du vissar tecken på att du sj är intresserad. avän att du inte ens kanske är de..som du bruakrsäga du leker med dig! men tack vara att du gör så så undrar vart rykterna kommer ifrån jo dig sj..för du gör som du gör..

men jag har sakt rent ut att jag klarar inte va tillsammans med dig och se alla tjejer som springer efter dig eller tvärtom och så..det har jag sakt ut.så du får säga vad du vill..men jag brukar ju få höra (åh du är så svartsjuk av dig) blabla bla..och jag kan säga ja det är jag med! kan inte jag hjälpa..jag är det för jag bry mig om den man är ihop med och räddför att förlora men.det är kanske fel:(

sen ser man ju hur mkt som helst vad som händer i den här världen ingen tar hänsym om nån är upptagen eller inte.. men skit samma. måste verkligen komma på vilken väg jag ska gå. för går inte ha det så här. samma sak när vi pratar vi kommer ingen vart endå.känns det som..du kanske tror att jag vill att det ska ta slut.men det är det sista jag vill men..kan inte rå för att jag känner som jag gör och att vi har det väldigt dåligt:( ser inget ljus längre ingen ting:(

men men nu ska jag gå..har fortfarande mt inom mig..endå..jävla skit:(

men men

Mvh//Linda

0 kommentarer: