CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 22 april 2009

Hur ska man gå tillvägas?

Hejsan!

Idag har jag och älskling gått in till stan fram och tillbaka för.vi fick hem ett brev av soc att det saknades lite pappren så det va bara att dra in till stan..så vi gick in till stan drygt va det men vi kom fram.men tequila hon va jo jobbigt som vanligt när vi ska ut och gå *suck* så fort hon såg en hyund skälla och skulle på.sen drog hon styp i kvarten men men. vi kom iaf in till soc så sprang älskling in och lämnade in papprena sen va det bara att börja vandra hem igen.

Sen när vi kom hem så la vi hos i soffan och kollade på film,men såklart så somnade ju jag *haha*
Men det va sköt.sen efter filmen så gick jag och fyllde upp ett bad och la mig i. Sen kom älskling och la sig med det va mysigt.men faan va smidig man är i badkaret haha eller inte.

Men är en sak jag undrar över.har ingen anning hur jag ska börja förnån stan och jobba med mitt sjävlförtroende och självkänsla allt känns verkligen skit:( mår inge bra i mig sj.

så fort min kära älskling pratar med nån tjej känns det hemsk..då får jag upp tankarna att hon är ju snyggare en vad jag är jag ser ju inte alls bra ut och så..såna saker komma upp..skit jobbigt.

Sen har jag så svårt med att min älskling är väldigt populär när det kommer till tjejer och det har jag med svårt för.avän att han säger att det är mig han vill ha och älskar .så är det svårt att släppa taget.och tala om för mig sj att det är mig han är ihop med inte de tjejerna han rpatar med..men är så jobbigt!

Är så rädd att det ska komma nån brud jävel och förstöra för oss..för många känner som man ser de lykas få killar på fall för att det är så snygga eller har stora byst eller har fin kropp m.m känns iaf så..allt är så utsendefixerat så det inte är klokt.:( men jag kan inte precis sminka mig till att blir värsta snygga bruden. eller få störe byst utan jag ser ju ut som jag gör..men är jobbigt när man ser alla andra tjejer :( eller så..som få typ de de vill ha..eller hur man ska säga..

nähe nu ska jag sluta skriva blir bara upprörd:(

ska gåoch sova nu tror jag..

hej svejs!

//Linda

0 kommentarer: