CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 16 april 2009

Hej igen!

Hejsan igen!

Nu har jag städat klart=) tog disken som låg i dikshonen så den försvan..det är skönt att det inte är nån disk nu.Men är inte precis roligt och diska:S men det måste göras det med.

Min älskling och hans bror de sitter och spelar nåt fotboll spel. så jag har inte så mkt att göra..så tänkte då kan jag lika gärna skriva lite här..men som sakt är inte så roligt och sitta vid datan.

vet inte vad som händer mer ikväll..men hoppas rätt mkt på att man kanske kan få låna förhäxad boxen som jag skulle få låna av en kompis till älsklingens bror. för vi va där en sväng..och då såg man att hon hade massa film boxar.och då sa älskling (hoppas du inte har nån förhäxad box *hehe*) och vet ni vad hon sa..jo det har jag jag har alla säsonger och sen har jag filmerna angel och buffy..blev hur glad som helst:Dför igår sa jag och letade efter förhäxad box men hade inte råd..

och sen så helt plöstligt så hade hon de:DBlev så glad!

Så *HOPPAS* att man kanske kan få komma och hämta de idag:D..men tror inte det blir idag blir kanske nån annan dag..men man kan alltid hoppas.

Ush jag tänker på dig min kära mor. Du kommer klara ut detta mamma jag vet det.avän att det känns väldigt tungt nu och mörkt. Men jag finns för dig.

Ska bli kul när mams kommer på lördag:)

nähe nu ska jag nog gå och lägga mat är hungrig:P

hej svejs!

//Linda

0 kommentarer: