CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

måndag 27 april 2009

vilken väg ska man gå?

Hejsan!

Nu är det måndag igen.har gjort mig i ordning så ska åka ner till mönsterås om en stund. ska till arbetsförmedlingen inget roligt men det måste ju det med..ska va där vid ett.
sen hoppningsvis när jag är framme i mönsterås så kanske man ska träffa tommy med..det ska bli kul..:) va typ 5 år sen man såg han.och det är bra tag sen.

Lördag..då va det party det va trevligt men i slut endan så blev det som det blev..men shit vilket nöje jag hade..satt på en stol sj och kollade när björn rosenström uppträda men såg inte så mkt..men skit samma..men sj är jag sån som letar efter nån som försvinner..men varför ska jag göra det varje gång för..tänker faan sluta bry mig på folk.för får inget tillbaka endå.:(

sen mitt i allt ihop när jag skulle hitta mattias för han skulle ha kortet till sin jacka för jag skulle hem. men då va jag tvungen och gå framtill en gammal vän till han och fråga om han visste vart han va..men sen helt plötsligt så kom fitt jävlen fram ochskå och va tvungen och prata med!!!

alltså jag flippar verkligen när man ser henne HATAR HENNE SÅ!

men känns sköt att inte ens sin kille letade efter sig utan stog och hade trvligt på dans golvet. och satt där den där jävlen satt..men som sakt hans kompisar är faan mig inte reda nån stans! hatar de!

Men en kompis har han som verkligen är en kompis det är du marko:) tack att man fick ringa dig när man skulle gå och möte mattias..men han är verkligen en redig vän han..där har han en vän att ska ta vara på!..

Men som sakt gör ont inom mig:( mår dåligt för jag flippad som jag gjorde men endå..allt är faktiskt inte bara mitt fel..det är inte jag som står och flirtar med alla tjejer typ..men jag killar då. men jag vet att du gör det kanske omedvetande men spelar ingen roll känns förjhävligt att det ska va så:(

orkar inte! känns faktiskt som det är bättre och bara va vänner..för du blir som du blir när du får dricka i dig och jag som jag..anntingen eller känns det som..vi har det rätt bra utan drickat..men inte med!:( vet inte uteller in..orkar inte med och ha det så här..älskar dig det gör jag men vi kan inte leva i en mardröm.

men men vi får väl hoppas vi kommer fram till ett svar ikäll. hur vi ska ta oss till med vårt förhållande.

men men ush nu blev man deppig men sköt att man kan skriva av sig iaf.

men hoppas att du vill prata ikväll uatn att det ska bli liv..
men men nu ska jag gå..

hej svejs!

//Linda

0 kommentarer: