CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 24 april 2009

Fint väder idag!

Hejsan!

Då va det dags för ett enu ett in lägg.
Idag är det då fredag. har nyss vaknat,vi fick får post idag (som man får nästan varje dag hehe)
Men idag va det nåt väldigt roligt och underbart med i posten,jo det va en avi!!!! så idag blir det hoppa iväg till berga om vi inte hittar nån som kör:) och hämta ut våra efter längat boxer så ikväll blir det tv:D *jippi* hoppas det här boxen håller mer en en vecka..kanske håller 2 haha! nä det får vi inte hoppas på:)

Så ikväll blir det att ha myspys och hyra en film kanske:) och käka nåt gott emd älskling. Rå om varandra det behövs det med.

Vi ska väl hoppnings vis förbi petra med. och hämta en påse kläder haha så roligt älskar kläder och petra min vän har så bra klädsmak. hon va här igår hon och simone det va trevligt:) och då hade hon med sig lite kläder som jag ska välja så jag kan ha på mig på lördag:) men det va inte lätt för de va hur snygga som helst..som sakt du har bra smak älskade vän:P

Nu är det drygt..sitter och väntar på att klockan ska bli typ två. så vi hoppnigsvis får in våra pengar idag.så om vi får det ska vi åka ooch handla lite,det behövs.

sen ska vi väl en sväng till systemet med.så vi har lite tills imon(Lördag) ikväll blir det pipla läsk hehe.

ska väl ringa mamma nu tror jag och höra om hon vill komma på fika imon förmiddag. hon skulle ha kommit idag och följt med och handlat med blev lite väl stresigt för henne.men En vän till älskling kunde följa med och handla det va snällt:)

så ska ta och ringa mamma nu.

kanske skriver mer senare idag.

hej svejs!

Ps: Jag älskar dig min underbara älskling mer en nåt annat i denna värld! du är mitt allt! puss på dig!

0 kommentarer: