CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tisdag 21 april 2009

Besviken!

Hejsan!

Idag va min älskade vän cecilia och kelly på besök det va trevligt.men sj kände jag mig inte så sälskaplig. hade så ont i magen.men det va trevligt att de kom en sväng..sen har vi uträttat några ärenden med. passade man på när cissi va här:) då slapp vi gå enda in till stan.hehe.

Så hoppas vi får in pengar på torsdag eller fredag..men skulle inte förvåna mig om det saknas nåt papper eller nåt..:( men såns som märks då ringer hon jo oss.

Jahhopp idag blev det med en besvikelse. Fick min mens idag *suck* var ingen man gick och hoppades på iaf..men men det är bara att börja om igen..och knappra mina hormon tabletter.
ush inget vidare men måste ju för min kropp funkar ju inte som den ska..men tack avre de så har jag regelbunden mens iaf det är ju bra.

Men vi ska ju ut nu på lördag till sandra..och de tabletterna är inte så populära och blanda alkohol med. för brukar må illa då.men får se hur det går. men som sakt önskar att jag kunde vart gravid istället. men men så är det.

det va inte andra gången gilt som det va sist för oss..men kanske blir tredje gången gilt om vi har väldigt tur.
Men det dryga är att man får vänta så länge på och veta om man är det eller inte en hel månad *suck* men så är livet allt går inte så fort som man vill att det ska gå eller hända.

Humm vad ska man hitta på? finns ju inget att göra. vi har ju fortfarande inga tv-kanaler och titta på för vår boxer gick sönder efter en vecka jävla skit.

Men bredbands bolaget sa att vi skulle ha en ny typ slutet av den här veckan eller början på nästa hoppas på den här veckan då.Är hemsk och va utan tv.det är ju mitt intresse att sitta och kolla på tv. en att sitta vid datan..för har typ inga att pratat med på typ msn endå.så inte så skoj.

men jag kan iofs spela the sims det är roligt.fast längtar enu mer till the sims 3=) det verkar va riktigt kul. men kommer inte ut förens den 4 juni *typiskt*
skulle vart ute i feb men såklart så blev det ju upp skjutet.

kan ju lägga mig i badet idag igen.fast det är nog för tidigt för det en. humm gud vad ska man hitta på! så tråkigt man har!

VI kunde ha gått på bio.men orkar gå in och hem..om vi hade haft pengar hade det vart lättare..humm Jag vet iaf vad man kan göra på fredag jag och älskling! vi kan gå ut på nån resturang bara han och jag och ha en romatiskt kväll:) hoppas du vill det älskling.

vi behöver verkligen rå om varandra och det.
Älskar dig så mkt! du är mitt allt! är glad att det går prata mer och mer med dig.för om vi inte kunde prata med varandra så skulle det verkligen va kört=(

men som sakt jag är inte lätt att ha och göra med.när jag mår som jag gör inom just nu.

nähe nu ska jag inte skriva mer..känns som jag skulle skriva hur mkt som helst..sköt och skriva av sig.

men kanske skriver mer sen.

Hejsvejs
//Linda

0 kommentarer: