CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 29 april 2009

fy faan så le man blir!

hej igen!

Jaha det va de.gutt nu har man inte några tv kanaler på några veckor skit kul!

jävla bredbandsbolaget blir så jävla le på de:( mitt intresse va ju att kolla på tv.men nu vad ska mang öra nu..:( jävla skit. mådde redan dåligt vad gör man inte nu när man inte ens kan gå och lägga sig i soffan och kolla tv!! ÅHH! så jävla surt.

Men vi ska väl ner till m-ås morfar kommer och hämtar hos. men frågan är hur vi kommer hem:S men det hoppas jag det går att lösa.

ska väl göra mig i ordnig och så,kan behövas. hoppas det kommer funka hos min bror där vi ska sova.för tequila ska ju med. men vi får se om det blir att åka ner eller inte..sånt som märks men måste veta det innan iofs om det blir nåt..så morfar inte kommer och hämta oss i onödan.

Men får väl se. ush om man kunde få bort den här jäkla klumpen i bröstet den gör så jäkla ont:(

orkar snart inte mer.vill inte må så här:( men hur ska man gå tillvägas för att börja må bra..det är min fråga..har ingen aning just nu.

Sen är det så jobbigt med mina föräldrar.hatar att det blev såhär..mår så jäkla dåligt över det med..det ska ju va mamma och pappa tillsammans inte isär och nån ny!!! jävla kärring jävel! då ska bara veta vad du har ställt till med i våran familj! fy faan för dig!

önskar jag vågade prata med dig..men är så rädd att det ska bli massa liv och skit:( en att sitta här och skriva en massa.fast det hade jag gjort en då bara för att skriva av mig.men endå..vi kan inte pratat med varandra för det blir bara en massa liv känner jag.. inget roligt:(

men måste iaf komma på ett svar snart..kan inte gå och vänta hur länge som helst..
antingen fortsätta må så här och va orolig för det ska hända nåt igen och igen.

Eller dra sig hur och hoppas att man mår bättre och slipper oroa sig.

det är frågan det:( *suck*

men men nu ska jag lägga mig i ett bad!

hejsvejs
//Linda

0 kommentarer: