CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 12 mars 2010

Nu är det helg igen

Hejsan!

Nu var det fredag igen:D haha skriver varje gång det blir hel känns det som. *ler*

I veckan har jag vart i skolan och vi har gjort gips masker..som vi håller på med och så.inte så skoj kan man väl inte erkänna. Sen i måndag så åkte jag och älskling och hundarna med Julia och Kim.

Vi var lite oroliga hur det skulle gå med våra hundar med deras rottis med det gick faktiskt bättre en va vi trodde det skulle gå..Men Bella visste vi att det skulle gå bra med.. men Tequila är lite små sur på andra hundar:S men som sakt det gick bara bra det lekte och hade sig på deras gård. sen nr vi skulle sova va det svårt för Tequila kunde inte slappna av alls så fort hon hörde när nån gick ner från trappan så började hon röra sig och skälla lite :s så jag låg på hel spänd va skit jobbigt så där blev det inte mycket sömn..men hade inte så mycket att göra på tisdagen men trött det va man hehe. men sen på Onsdag så åkte jag hem vid tolv va ju helt slut..

Sen så tänkte jag ju gå till skolan på torsdagen ..men fan på onsdagen så började jag få ont i halsen och började bli väldigt snorig mådde inte alls bra..så blev att stanna hemma suck:(

Får ju igentligen inte vara hemma mer nu har för mycket frånvaro..men man kan inte hjälpa att man åkte på en förkylning och skit :( hatar att va förkyld men hoppas jag blir bättre tills på måndag:) så det blir en lugn helg med älsklingen kolla film och äta lite godis :D det är aldrig fel.

Sen har jag och älskling vart duktiga nu vi har städat det behövdes kan jag lova snart ska vi bädda rent i sängen håller just nu på och tumla säng kläderna så det mesta hund håret försvinner men önskar att allt försvann men det för det tyvärr inte *suck*

Men blir iaf lite mindre hår en innan:) sen ska jag slänga in lakarna jag tvättar i tumla sen med så det blir torra och lite mindre hår på:)

Nähe nu ska jag jag kolla tv eller nåt..

Hej svejs!

0 kommentarer: