CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 3 mars 2010

Hej igen då=D

Hejsan!

Nu va det dags för lite uppdatering tycker jag :P.

Jag har haft sportlov nu för veckan och den veckan så va vi kollade på ett hus skit nice..och va va väldigt nära att köpa det allt va godkänt och så..men sen pratade jag med lilla far. som tur va han frågade mig om vi hade kollat upp räntan va den låg på och steg till och så..det hade vi ju inte för älskling trodde ju att de hade upplyst han om allt. men nä då det hade det inte..dålig stil tyckte vi..så vi sket i att köpa huset för vi skulle inte klara av att hyran steg typ till 8000 i månaden:S.

Men som älskling sa, Vi sitter ju iaf inte i skön vi har ju våran lgh=) som tur är.
Så hus köp för bli när båda har inkomst.

Sen så kommer jag som vanligt till barn frågan. blev inget den här gången heller:(

ush vi blir så besvikna varje gång..så då tog vi kontakt med läkan så vi kunde göra en prorörs befruktning för läkan sa det att det kunde vi isf göra eller så..men sen när älskling hade pratat och det med han så ringer läkan mig och säger s å här...jag ser att du bara är 21 år gammal man måste va 25 för att göra en sån undersökning jag bara jaha..sen sa jag det till älskling menar det trodde vi att han visste att jag bara var 21 år.

Så det sket sig med det med :*( men vi sa det älskling och jag att vi får köra på med pergotime och så och hoppas det händer nåt snart:D men jobbigaste är att man har symtomer varje månad skit jobbigt. men måste försöka hitta nåt sett att försöka slappna av och inte tänka på allt och så..för det är det jag gör tänker på massa saker och si och så.

men är lättare sakt en gjort..men man blir så ledsen de man känner eller de man vet vilka dom är ska har barn eller har..blir så ledsen för det..när ska det va våran tur och få en bebis i sin famn..ush vi längtar så!
hoppas verkligen det blir nåt i år...*Hoppas*

Men nu är det bara vänta tills man har ägglossning igen sen köra på :P hehe. sen får man vänta på mensen..det sura är att det går skit fort till man har ägglossning men inte till mens avän att det är lika långt i mellan det är lite sjukt. men kanske är för man hoppas det har blivit nåt:)

Just det ja det får jag inte glömma vi har förnyat vårat kontarkt igen. så nu har vi äntligen fått redigt kontrakt innan hade vi bara 3 månaders hyres kontrakt men nu äntligen har få fått redigt..:D

humm vad ska man skriva mer.
kanske lite om våra hunar:D

Vi va ute och gick med Bella ochTequila en dag. och sen släppte vi de på en stor fotbolls plan.
Och älskling kastade som vanligt snöbollar som de kunde springa efter och så.
men sen ego hunden Tequila hon vill ju ha allt för sig sj eller så. så Bella råkade komma före henne och ta snöbollen då kom Tequila och spräng rakt på henne. och vi hörde ju att Bella gnällde till. Då såg Mattias att hon hade fått en smäll på ögat såg skit äckligt ut..jag va skit orolig att hon skulle bli blind Bella men som tur var så tog det bara på ögon locket men nu börjar det läka nu ser det bra ut som tur va:D annas hade det blivit dyrt och åka till vetrinären.

Nä nu orkar jag inte skriva mer:)

Hej svejs!

Jag älskar dig min underbara älskling du är mitt allt!

0 kommentarer: