CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 5 mars 2010

Nu är det helg igen

Hejsan!

Jaha nu är det redan helg igen =) va skönt kunna sova ut.slippa gå upp så tidigt. kunna ligga kvar i sängen och gosa med min älskling..det är så mysigt=P

Idag har jag vi vart ute och gått en sväng med hundarna. fast inte långt vi vände hehe för va ju svin kallt ute ju :S så vi gick hem igen. och satte igång och städade. Det kan behövas kan jag lova när man har två hundar som faller som tusan. skit jobbigt.. även om man har damsugit och torkat golven och så men det hjälper inte helt.för man hittar en då massa hår för när hundarna leker med varandra då fäller de och så ju skit surt. men det får man ta när man har hundar hehe:)

Sen igår va älskling hos läkan och kollade upp sina utslag som han får på kroppen och han kliar som tusan..fast vi visste typ att det va mot hundarna han var allergisk mot :( men han tog sånt test iaf får vi se vad det visar. Men han fick iaf tabletter ut skrivna som han kan äta mot klådan och det var mot hund allergi.

Men vi trodde läkan skulle säga ni får göra av med hundarna men det är det sista vi vill ju. är ju våra små älsklingar..Men det sa han aldrig som tur va hehe.

humm vad har hänt mer då humm..
I helgen kan jag säga att det blir bara lungt. Vi ska kolla på film och bara ha det mysigt *ler*.

Imon blir det att gå hem till mamma och kolla melodifestivalen.

Eh nu vet jag inte mer vad jag ska skriva haha!

Hej svejs!

Jag älskar min älskling och våra söta hundar=D

0 kommentarer: