CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lördag 8 maj 2010

En liten uppdatering hehe

Hejsan!

Var ett bra tag sen man skrev här. Ska försöka skriva ner lite rader. men brukar bli mer hehe.

idag är det lördag..piss väder är det ute inget skoj.. igår va det lika dåligt väder med..men shit det blåste ju inte lite igår:S men idag verkar det som det har lugnat ner sig lite som tur är.

det har inte hänt så mycket skoj hos oss heller..jag och älskling mår inte så bra.

Massa strul med ekonomin och med hans jobb som han aldrig får börja jobba på och han ska få ut pengar av det jobbet han är anställd hos men inget händer..det bara säger att pengarna är på G och bla bla.. men inget händer=(

Jag mår inge vidare alls heller. tack vare ekonomin så har gammalt skit kommit upp som man inte har bearbetat som man har trott man har gjort.. men ska gå och prata med en den 19maj..men ska bara hitta vart det är för nån stans med..haha.. dom ringde ju mig när jag cyklade ifrån affären så hade ju inge papper eller penna precis så va lite svårt att skriva ner det hon sa..men får hoppas jag får fram vart det är för nån stans.

Sen har vi förmodligen en Volvo 855:D vi kanske får hem den nästa helg.. inte för nån av oss kan köra den men då får vi ha andra som kör bilen och hundarna kan ju följa med också:) så man slipper lämna de hemma hela tiden..

Sen har älskling nåt att se fram imot om han har en bil och fixa i ordning och så=)

Sen har vi fått hem en ny bebis med :P en hårig sak vi lyckas bara få håriga bebisar haha.. det äe en mini Tequila hon heter Nadja hon är så söt..men ska bli kul när hon bli större haha..:P

Men vi lyckas inte få ett barn då blev det en valp till istället hihi..=)

Nähe nu orkar jag inte skriva mer.

Jag älskar min underbara familj! Ni är mitt allt! puss på er!


Hej svejs!

0 kommentarer: