CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

måndag 31 maj 2010

dags för lite uppdatering

Hejsan!

Tyckte det var dags med en liten uppdatering vad som har hänt..inte för det har hänt allt för mycket...

Jag har iaf börjat hos en psykolog och går och pratar med..för mår som sakt inte alls bra i mig sj..är saker man trodde man hade bearbetat fast man inte alls hade gjort det..

Humm vad har hänt mer jo jag har slutat skolan var avslutning i fredags. sen i måndags då blev jag äntligen klar med grundskolans matte:D fy faan det känns så jävla skönt och kunna släppa den. För den matten har jag dragits med många år nu och har börjat med den..men sen hoppar jag av för klara det inte eller så..sen har jag inte haft några bra matte lärare som för klara för mig..för jag är som sakt inte snabb tänkt hehe.. men tack vare min montevation jag har fått för att klara av matten och en lärare som kan förklara bra:)

Så nu är det sommarlov.. sen i augusti ska jag börja i Behörighets klassen istället och läsa upp mina gymnasie betyg i stället..

Humm vad har hänt mer..jo jag och mattias har fått kontakt med en gammal vän till mattias och hans tjej=) vi har träffas en del nu..är väldigt trevliga och snälla.. och jag känner att jag går väldigt bra ihop med Jan som han heter.. hans tjej Marie.. Och Mattias och Jan går bra ihop.

Sen har de en ur söt lite son som heter Liam gud va han är söt och härlig hehe.. blir kanske att träffa de idag.. men blir nog städa först..för är blod över hela lgh :S båda Tequila och Bella löper och ingen av de kan hålla sig ren :S luktar verkligen mens här hemma..

igår så planterade vi nya pelagoner på balkongen för de vi hade köpt först. de var nåt fel på de..för de kom bara upp bruna knoppar...så blev att inköpa sig nya hehe:P

Sen när vi har råd ska vi köpa en matte eller va det är för nåt och ha på balkongen som tänker typ hela..så det blir lite mer hem trevligt på balkongen..för nu trivs man inte av att sitta där:S..ush sen ska vi väl köpa in ett nytt trädgårds bort och lite smått och gått,

Nä nu skajag och älskling äta lite och glo på film.. så nu orkar jag inte skriva mer nu..
Hejsvejs

Älskar dig min underbara älskling så mycket!!!<3

0 kommentarer: