CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 2 juni 2010

onsdag

Hejsan! jaha då va det onsdag idag då.

Inatt har jag sprungit in och ut med Tequila stackaren hon är dålig i magen har vart det i tre dagar nu..skit jobbigt, bara rinner ut ur henne..usha..men de andra två har inte åkt på nåt..men verkar som de med börjar bli lösa i magen med..verkar som det går nån magsjuka hos hundar..för mammas hund har med vart dålig i magen och ett par andra hundar som mamma känner har med vart dåliga i magen..sen pratade Mattias med sin mamma igår.. och hennes hundar hade med vart dåliga i magen..så måste va nåt som går..men jobbigt är det iaf när hundarna är dåliga i magen..så har knappt sovit nåt inatt.. Sen hade vi möte hos soc 10:15 och det lätt posetivt.. såhon skulle bara ha besked om jag blir sjukskriven eller inte..ska träffa läkan på fredag..

Sen om inget har hänt med khärs eller att mattias aldrig får ut sina pengar.. han har bara massa strul med dom=( han pratar med de nu..men låter väl lika dant som alltid.. så blir isf leva på soc i sommar sen csn i höst.

Men hoppas hoppas han får börja jobba efter det har haft semster på khärs... de säger ju att han ska få börja då..men de har sakt så mycket nu..så vi har svårt att tro på det.

humm..nä ush va ont jag fick i handleden hehe.. men ska nog sluta skriva nu..ska börja städa snart efter mens hundarna haha:P så ser lite bättre ut..

hej svejs!


Jag älskar dig Älskling över allt annat!<3

0 kommentarer: