CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

söndag 21 juni 2009

nu va den här helgen slut.

Hejsan!

jaha nu är den här helgen midsommar helgen över skönt *ler*.
idag ska vi skicka iväg våra pappren så vi får in våra pengar till veckan.

kan berätta lite vad som har hänt.
I fredags midsommar dagen va jag och älskling hemma hos hans bror och åt lite gott sen gick vi hem till en polare till hans bror.men där hörde man absolut inte hemma. va en kärring rent ut sakt där. som satt och pratade med min pojkvän jag va och hemma och hämtade en sak.sen sa hon e det där din flickvän och mattias ja det är det.och så där. sen sa hon det va väldigt trevligt att träffa din tjej. det sjuka dva att jag och älskling hade pratat om att tjejer är lömska som fan och svininga. då pratade vi blandannat om att tjejer försöker bli vän med flickvänen men det de är ute efter är pojkvänen. som nu då så va hon så snäll mot mig, sen fanns det ju en andledning hon började ju självklart på att va så himla gullig mot mattias och så där..faan va lak jag blir på fruntimmen de är verkligen så jävla falska som faan! ush hatar såna människor denna värld blir bara mer onda människor i!

men som sakt jag vet att min älskling inte skulle välja bort mig för en natt med henne det kan jag lova haha! Det är han och jag så är det med det:D *Ler*

Sen blev det bara skit av allt ihop den kvällen va inget rolig midsommar hade vart roligare om jag och älskling satt hemma och kollade på film och åt nåt gott istället.men i lördags då satt vi hemma och kollade på tv sen kollade vi på film Mumiens återkomst den är bra den filmen *Ler*

Sen idag Söndag då kom mamma på besök det va trevligt:) lilla mams hon är för go hon.hon hjälpte mig att få upp mina älsklings tavlor som jag köpte när vi va i helsingbrog på secendhand.
det va tre målningar på små bebisar det är så fina! älskar dom. det va tack vare min älskling som såg de. så då sa jag dom ska jag ha:D kostade 30 kr styck och det är inte mkt det, sen hade vi inte så mkt tavlor heller. så nu kan jag sitta ifrån soffan och kolla på mina älsklings tavlor hihi.

just det ja vi har träffat marko med. det var trevligt..allstå min älsklings bästa vän.det är en bra vän det!:)

Nähe nu ska jag kolla på tv hoppas jag hittar nåt roligt och kolla på!

hejsvejs!

Jag älskar min underbara lilla familj! som består utav älsklingen och tequila gumman!

0 kommentarer: