CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 26 juni 2009

Michael Jackson är död?!

Hejsan!

Idag blir det skriva om Min stora idol Michael jackson!

Vaknade klockan sex i morse och hörde på radion att de sa att min stora idol som många många tusen tals fler idol. Att han hade döt. han fick hjärtstillestånd. och hittades med smärtor sen när han kom till sjukhuset höll de på med han en timme och åter uppliva han men det gick inte. *gråter* Kan verkligen inte fatta att det är sant fattar verkligen inte det!. Och han som skulle ha massa konserer i london för många älskade fans till han. de hade sålt 750 000 biljtetter sen har han sålt skivot över 750 miljoner. det är mkt det! han är bäst! han har budskap i sina sånger och var en grym dansare med. ush va hemskt att han är död. han blev ju bara 50 år. och lämnade efter sig tre barn.

Men det som jag inte gillar som många fler inte heller tycker om det är alla jävla rykten som ska va hela tiden om han. som det där med att han älskar barn och tycker om barn.jaha då blev han pedofil helt plöstligt. säger då det tycker det är för jävligt!

sen samma sak om att han gick ifrån brunhyda till vit. jaha då har han operart sig vit. hur faan kan man göra det. det finns ala möjliga sjukdommar så varför kan inte hudjsukdom finnas?

såg en dokomentär om en som hade hudsjukdom han va brun med men hade stora vita fläckar på hunden och blev bara fler och fler. men nähe när det gäller michael jackson så det det falskt.

Samma sak med hans näsa okay han hade opererat sönder den.men som sakt det är ju hans liv. förstår inte redigt vad hade det med hans musik och göra!? men men det är bara hur jag resonerar alla får vi självklart tycka olika.

Men ush det är sorligt! som faan. så idag blir det att lyssna på hans musik och hylla honom.

Michael jackson du kommer aldrig bli glömd! du kommer alltid ha massa fans som dyrkar dig!
You are the king of pop!

R.I.P Michae jackson

0 kommentarer: