CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

söndag 7 juni 2009

Städ dag!

Hejsan!

Va ett tag sen man skrev här i. Det har inte hänt så himla mkt. utan att jag och älskling va nere i mönsterås en vecka och va hundvakt åt min mammas hund och hennes vännina. men det gick faktiskt bättre en vad jag hade förväntat mig. för tänkte shit nu har vi tagit vatten över huvudet. för vi hade ju våran "lilla" hund med hos Tequila tänkte shit detta kommer inte funka.men se där hon vissar sig att hon är allt duktig med:) Sanna och Tequila lekte förfult. *Ler*

Så där känade vi en slant. aldrig fel det. så vi gick ner till klt i mönsterås och bokade oss en tågbiljett till helsingborg:) ska bli skönt att komma iväg ibland med. Så jag och älskling ska träffa en bror till min mamm. och hitta på lite saker.Det ska bli så kul!

Man behöver komma iväg ibland med. och rå om varandra:)

humm vad har hänt mer humm. jo vi va hos pappa en sväng och hälsade på och fick några blommor av han som jag kunde plantera och ha ute. hittade jätte fina krukor hemma hos pappa som va tre olika stolekar så det snyltade jag hem.:)

Så det blev jätte fint på våran balkongen.

I fredags så va vi hemma hos emy och nicke och tony va där. så vi satt och hade trevligt.sen ringde magnus och undrade vad vi gjorde sen fick han lust att komma in.så han tog bussen in till kalmar. så då blev det utgång fast vi igentligen inte skullr gå ut utan vi skulle åka hem när de andra skulle in till stan. men det va trevligt:) träffade amanda ute på stan med eller jag ringde efter henne *ler* så det va trevligt.Kul att få upp kontakten med dig igen.

Sen igår så spelade jag sims 3 ett tag:) sen så kollade jag på tv.men älskling.
Och idag händer det inte så mycket. ska ta mig i kragen och sätta igång och städa det behövs kan jag lova. min kära bror spillde ut öl på köksgolvet så behövs städa hehe:) plus har en massa diks med hehe..ush inte kul att städa.men sätta på lite bra musik så ska det nog gå ivägen.sen ska vi iväg och hämta min cykel i berga. då ska väl tequila följa med på en promenad. kan hon behöva *ler*

Åh va jag längtar till nästa helg då åker vi iväg älskling.gud va skönt det ska bli:)

Nä nu ska jag gå och göra lite nytta. men kanske skriver mer sen eller om jag kommer på nåt nytt *ler*

hejsvejs!

(Jag Älskar dig Älskling du och jag!)

0 kommentarer: