CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 11 juni 2009

det är välidgt nära!

Hejsan!

Idag är det torsdag. som sakt skriver inte så ofta här i längre. blir när jag känner för det *ler*.
Har lite att berätta iaf.

Jag va på möte på högalidsfolkhögaskola i tisdags. och pratade med en där och gjorde en ansökan.
Sen dagen efter fick jag hem en bekräftelse att jag hade kommit in kunde välja om jag ville ha platsen eller avstå.men klart jag vill ha platsen:) så nu är man inskriven där med:)

ska bli skönt att ha nåt att göra om dagarna.och är inte så svårt att ta sig ditt eller bara hoppa på utanför där vi bor. ta bussen 402 sen är det bara sitta hela vägen ditt.skönt.

Sen imon bär det iväg:D till helsingborg. Sen på lördagen blir det kanske tyskland:) gud så kul har aldrig varit där. men får se. ska iaf bli kul att komma iväg och åka tåg med dig älskling sen träffa tommy. som sakt va bra länge sen man såg han va typ 5 år sen. träffade han en snabbis när han hade vart i o-hamn. ´men det va inte alls länge.men den här gången blir det längre.:)

Så blir gå upp tidigt imon ush men det är det värt hihi:)

Så idag blir det att forsätta städa och ska vi väl gå ut och gå en sväng sen. Och sen packa ner kläder och sånt som ska med. får göra en lista hihi.

Sen ikväll ska vi till sjukhuset och hälsa på mamma. hon opereras nog nu:S hoppas allt går bra men det gör det nog tänker på dig mamma!

Så den här dagen lär gå fort över det är bra det.och gå lägga sig tidigt ikväll så man kommer upp imon *ler*.

Nähe nu ska jag göra lite nytta
Hejsvejs!

0 kommentarer: