CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

måndag 20 december 2010

Har hänt en hel del sen sist.

Hejsan.

Jaha då var man här igen tänkte uppdatera lite..ska försöka skärpa till mig och skriva här i lite oftare. hehe

Jaha sist skrev jag om att vi skulle börja med hormon sprutor och så..och kan säga så här önskar vi hade börjat med de tidigare. Vi har ÄNTLIGEN lyckas. Vi ska ÄNTLIGEN få våran efterlängtade mirakel. Är i v.13+1 så har iaf kommit över risk veckan vecka 12. men va skit orolig att det skulle gå fel igen när det började närma sig vecka 7. men den här gången kommer det gå bra, det känner vi på oss.:P

Vi var hos våran läkare den 6 dec. och gjorde ett ultraljud..och jag tyckte jag såg att den lille rörde på huvudet..och det gjorde h*n.H*n var i full rulle där inne..alltså den känslan går inte beskriva som vi kände..helt sjukt..jag själv kan inte redigt fatta det en heller..men när man såg h*n röra sig där inne gud tjöt inombords..blev så glad..att se det.

Sen nu den 16 dec var vi på sjukhuset på ultraljud där.. fast då på magen..och det var en häftig känsla det var ju som sakt första gången... och h*n hade växt en del sen vi var hos våran läkare. min kära mor följde med oss..tyckte hon skulle få se sitt barnbarn..men först när vi såg h*n så låg bebis och sov. tänkte jag åh kan du inte vakna nu så mormor får se dig röra dig..och lilla knytet vaknade...man såg h*n gäspade gnuggade sig i ansiktet viftade med armarna och benen va så häftigt...kunde inte slita bort blicken från tv, skulle kunna ligga där hela dagen och bara titta på vårat mirakel..Faan vi är så jävla lyckliga som vi har kämpat...

Åh vi längtar tills bebis kommer ut till oss.

Förlossnings datumet är beräknat till den 25 juni 2011. så blir ett litet sommar barn..

Så den här nyåret ska bara jag och älskling vara själva och med våra hundar och äta nåt gått och så..och fira in det nya året tillsammans..för nästa år kommer bli det bästa året i våra liv. då våran ängel kommer till världen.

Vi ska äntligen bli Föräldrar.

Sen Hoppas jag älskling får jobb snart..så vi kan flytta ner till Mönsterås till parkgatan.
Så vi kommer närmare min mamma och så..är mest henne vi umgås med.

Men vi väntar på en lgh på oknebeck också. men dom som bor där nu letar efter en tvåa men de verkar vara lite för kräsna så vi får nog vänta på den..men annars gör det inget om vi bort på parkgatan eller idrottsgatan kanske det blir med..men är där om kring..

Men vi får se...men en så länge bor vi kvar här iaf.

Nä nu ska jag hitta på nåt annat..

puss o kram.

Jag älskar min familj.

0 kommentarer: