CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 8 december 2011

uppdatering av mitt liv =)

Hejsan!

Va grymt länge sen som vanligt. att uppdatera lite vad som händer i ens liv..är fruktansvärt dålig på att skriva här i. Men väldigt skönt när man väl kommer igång att skriva..och skriva av sig lite.

Det som har hänt är ju att vi har flyttat ner till Mönsterås. vet inte om man har skrivit det. men det har vi iaf gjort.. och det ångrar jag inte=) träffar mamma nästan varje dag..det är så mysigt. och man känner sig inte lika ensam längre. och det känns ju väldigt skönt.

Sen har man fått upp kontakten med Cecilia igen och det är grymt kul.Sen träffar jag jag ibland eller när det finns tid nu en tjej som heter Angelica jätte trevlig och en annan som heter Johanna och hennes son Liam. så man har lite mer människor runt om kring en nu=).

Snart ska jag och cissi ha tjejkväll och bara mysa en efter middag eller när det var. vi ska spela lite wii va det tänkt=). sen så får man se deras nya fina ställe där dom bor nu..roligt roligt.

Sen flyttar vi snart med till en 3 i Mölsta vi kollade på en markplan där och den var oki hehe..det posetivt är ju att det är en liten gräsplatt plus är staket runt om så Elias inte smiter hehe.
Sen fick vi ju med fina blommor sa hon som bodde där för de kan dom ju inte ta med sig..Sen har vi sakt till om att vi vill ha tapetserat på en liten väg i köket, en liten fond.sen i vardagsrummet och sen i vårt sovrum där va det nu ljusgröna tapeter eller va det va. Men vi flyttar med för det ska bli kallhyra här vi bor nån gång nästa år. men vet inte när..för det är ju inte så mycket man kan välja på om man vill ha mark.så denna var perfekt sen slipper vi insynen med för vi hade inget hus på baksidan av vårt..det är ju skönt.här har vi en himla insyn.men själva lgh är jätte fin vi bor i nu..älskar badrummet stort och fint men men..för vi kommer ge ungefär samma hyra när det bli kallhyra här som där..så då tyckte vi att det var mer värt pengarna för en 3 en en 2a vi bor i nu. som vi ger 6132. det är ju väldigt dyrt för en 2a plus de kommer inte sänka alls mycket när det blir kallhyra. så bättre att flytta som sakt nu. för en dag är det kallhyra och då kanske man inte kan få tag på en bra markplan. för M-bostäder har ju knappt inga kvar.

Sen har jag börjat på hjulet. så jag och min man vi har bytt roller..hehe för vi fick in mer i inkomst en om jag gick hemma. fast min önska var ju att vara mamma ledig men men nu blev det så här. men det funkar väl bra där.

men gud man är verkligen inte en morgon människa med att gå upp på morgonen segt går det som tusan.

Sen på tisdag är min underbara prins redan 6 månader! Tiden går så himla fort.han växer så det knackar. nu är han en stor bebis hihi.älskar han så mycket han är det bästa i mitt liv!<3

Sen min lilla Mor det känns som hennes cancer bara blir värre och värre suck=( Måste ske ett stort mirakel för det ska gå åt bättrings hållet. önskar hela tiden att det ska komma ett stort mirakel.

nä nu har man skrivit en hel del..ska snart gå till affären och handla hem så vi kan baka lite bröd =) och saffrans bullar sen kanske jag ska ge mig på en go kaka med..men behöver nog hjälp av min man för att fixa den haha..har inte tillräckligt med tålamod haha.

hejsvejs

onsdag 3 augusti 2011

onsdag kväll

Hejsan.

nu är det kväll, enu en dag som har gått. Har träffat min älskade mamma idag,..men man mår inte nå vidare. Min älskade mamma är riktig dålig..vet inte hur länge hon har kvar att få vara kvar hos oss..suck. Hoppas verkligen det kan komma nåt mirakel snart och göra så Mamma bli frisk..Vill inte förlora dig Mamma, kommer inte klara mig utan dig. kan inte se nåt liv. att leva när inte du finns hos mig..snälla låt nån ting ske så mamma får leva många många år. snälla.

Så man är rätt nere..men måste vara stark för Elias skull.men är inte alls lätt..

Men nåt roligt är att mamma äntligen har hittat ett annat boende..ett billigare. och det var skönt.

Sen har vi haft besök av cheri och hennes två döttrar det var väldigt trevligt.

I mon ska vi fixa det sista i lgh, älskling ska damsuga och så i mon med hihi..sen får vi se va dagen bjuder på, Men är sugen på att gå och kolla i den nya barnbutiken..sen kolla hur mkt det skulle kosta att laga mitt halsband.. sen kan man ju inte neka man är grymt sugen att fixa mitt hår..är så trött på se så hemsk ut i mitt hår..känner mig inte alls fin suck.

nu ska vi kolla vidare på filmen.

Älskare min familj<3

måndag 25 juli 2011

Måndag

Jaha då var det Måndag idag..börjar närma sig onsdag,det tycker vi om.
Jag har en liten Ängel som vägrar vilja sova..Mamma känner att hon själv skulle behöva sova lite.men jag får vänta tills han somnar..om han gör det innan Pappa kommer hem vill säga hehe.

Sen efter Älskling har slutat jobbet blir det åka till stan.Vi ska till babyproffset och få hjälp med våra hjul på vår vagn de vill inte sitta fast som vi vill..

Sen ska vi till en guldsmed och lämna in våra ringar..så dom bli klara till den 27 augusti:D
Men jag åker på att göra min förlovnings ring större suck..får inte på mig den,den är för litet suck.
hoppas det inte är allt för dyrt men men..då får vi ta det för känner mig naken utan min ring..

Som Älskling säger han är förlovad med sig själv hehe.
Sen idag kommer Älsklings lille bror hitt ska va till onsdag..han ska hjälpa oss att flytta.för själv kan jag ju inte hjälpa till och bära och så. utan jag har ju hand om lilla Elias.

Sen i Mönsterås så ska jag gå bort med lilla Elias till hans Mormor och då tror jag att jag passar på att gå till Blomsteraffären och kollar om ute blommor,vill ju ha lite nya blommor på våran ute plats ler..Sen måste jag inhandla nya blommor till våra fönster med.

Men får se hur jag gör..men vet iaf att jag cyklar iaf hem från mamma hehe. Sen fixar man fikat till älskling,tjalle och nisse när de kommer tillbaka med de andra lasset med de tunga möblerna.
Så jag kommer packa upp i köks skåpen iaf och få upp bordet på ute platsen.hoppas det blir fint väder på onsdag så vi kan sitta ute.
Men har för mig det skulle bli dåligt väder suck.
men men det får gå endå hihi..åh vad jag längtar.

nu ska jag fortsätta kolla på en film jag började kolla på..om jag inte somnar..för blev skit trött förut hehe..

Hejsvejs

söndag 24 juli 2011

En uppdatering vad som har hänt sen sist

Hejsan

Såg att jag har inte skrivit här i sen julafton föra året. Så är bra länge en haha.
Då var jag gravid.Men nu den 13 juni 2011 kl:23:54 kom vår son till världen..Gud va han va efterlängtad.

Min förlossning gick rätt fort..ska lägga upp min förlossnings berättelse sen.

Så det är det stora som har hänt just nu..just det ja en sak till hehe..vi ska flytta ner till Mönsterås den 27 juni nu på onsdag.längtar.. som jag sa innan ville aldrig flytta tillbaka till Mönsterås. för allt skit som har hänt en där och alla som pratar en massa skit och så..Men nu ger jag faan i det.

Vi flyttar ner mycket för vi vill umgås med min Mamma varje minut som vi bara kan..och så
plus vi är rätt ensamma här inne...vi har inte så många att umgås med. I Mönsterås har ju jag hela min familj plus älskling han har sin Mamma där med och så.

Men vi kommer sakna dig Inge-maj extremt mycket.Vi älskar dig<3 Men vi kommer träffas en då..Sen kommer jag sakna dig Petra extremt mycket..men vi kommer ju med träffas Älskar dig gumman.

Men ni förstår varför vi flyttar med.Så älskling kommer få pendla till jobbet men det gör han inget. och jag kommer ut mer..här sitter man inne..bara för har svårt att få ner vagnen för vår långa trapp..men det slipper vi i Mönsterås.vi har mark lägenhet där..me like. Men är ju en två fast en stor tvåa på 73. vi bor ju i en trea nu..men vi använder inte det tredje rumet nu endå..så vi kan lika gärna bo i en två tills Elias blir äldre och han ska börja sova i ett eget rum.

Men vi kunde få en lgh på Mölsta det är markplan och är 3rum..men det är kall hyra och vi är inte så sugna på ge det..plus vi har inte ekonomin för det..och man vill ju ha övrig pengar med. och inte slänga allt på boende.

Det är det posetiva som har hänt i våra liv..sen finns det en stor tråkighet i våra liv med suck.
Min kära Mamma är sjuk snyft,

Hon har canser och det bara sprider sig suck..hon är väldigt dålig..men läkarna har iaf hittat kärnan till alla monster som mamma säger..och det kommer bli en stor opration.så vi ska hjälpa henne att bli starkare och få bättre motion och göra massa posetiva saker..och Elias kommer ge sin Mormor massa energi och styrka..så Mormor,Mamma ska klara dig oprationen..Vi vill att det ska vara över nu så du kan bli frisk..Vi älskar dig så.

Är livrädd om du lämnar oss vill verkligen inte det du är mitt allt älskar dig så..kan inte se ett liv utan dig.<3

Nu ska jag hämta Elias nu har han vaknat min lilla prins.Sen blir det att packa och så..sen ska vu ut och gå en promenad jag och min underbara familj<3 Älskar er så mycket hur skulle jag göra utan er.

fredag 24 december 2010

Julafton!

Hejsan!

Tänkte uppdatera lite..igår så kom vi till oskarshamn efter mycket om och men..
Va ju väldigt dåligt väder igår att köra i. Men Göran klarade av det som tur var,men fort gick det inte.

Men till slut kom vi fram till mamma. så vi åt en skinksmörgås och jag drack te de andra kaffe.
Sen kom morfar vid halv 6tiden. och gav oss en jul klapp och mamma..Vi fick en stor korg med jätte mycket gott godis i..och till morfar hade vi köpt två kaffe muggar en grå och en mörk lilla, sen ett paket kaffe hehe..det blev både en sen fördelsedags present och en julklapp hihi.

Sen nu idag är det som sakt Julafton.=)
Fast man känner inte like mycket julstämning som man gjorde för.när man va yngre. men nästa jul lär bli hur mysig som helst..För då har vi ju fort våran lilla söta efter längtade bebis.=)

Men det ska bli mysigt idag med så klart.=) Vi ska snart äta..har gjort mig i ordning dushat håret och sminkat mig lite så jag ser lite piggare ut..mår inte så bra..har haft migrän typ varje dag skit jobbigt suck...hoppas jag slipper den ikväll..hade den inatt igen..men sånt som märks.

och mamma mår inte heller så bra hon är jätte förkyld och göran är med det..älskling börjar bli..men vi ska göra det bästa av dagen som möjligt hihi.

Nä nu ska vi äta är jätte hungrig.

God jul Älskar dig min underbara älskling!

Och min underbara lilla mamma!

puss o kram

måndag 20 december 2010

Har hänt en hel del sen sist.

Hejsan.

Jaha då var man här igen tänkte uppdatera lite..ska försöka skärpa till mig och skriva här i lite oftare. hehe

Jaha sist skrev jag om att vi skulle börja med hormon sprutor och så..och kan säga så här önskar vi hade börjat med de tidigare. Vi har ÄNTLIGEN lyckas. Vi ska ÄNTLIGEN få våran efterlängtade mirakel. Är i v.13+1 så har iaf kommit över risk veckan vecka 12. men va skit orolig att det skulle gå fel igen när det började närma sig vecka 7. men den här gången kommer det gå bra, det känner vi på oss.:P

Vi var hos våran läkare den 6 dec. och gjorde ett ultraljud..och jag tyckte jag såg att den lille rörde på huvudet..och det gjorde h*n.H*n var i full rulle där inne..alltså den känslan går inte beskriva som vi kände..helt sjukt..jag själv kan inte redigt fatta det en heller..men när man såg h*n röra sig där inne gud tjöt inombords..blev så glad..att se det.

Sen nu den 16 dec var vi på sjukhuset på ultraljud där.. fast då på magen..och det var en häftig känsla det var ju som sakt första gången... och h*n hade växt en del sen vi var hos våran läkare. min kära mor följde med oss..tyckte hon skulle få se sitt barnbarn..men först när vi såg h*n så låg bebis och sov. tänkte jag åh kan du inte vakna nu så mormor får se dig röra dig..och lilla knytet vaknade...man såg h*n gäspade gnuggade sig i ansiktet viftade med armarna och benen va så häftigt...kunde inte slita bort blicken från tv, skulle kunna ligga där hela dagen och bara titta på vårat mirakel..Faan vi är så jävla lyckliga som vi har kämpat...

Åh vi längtar tills bebis kommer ut till oss.

Förlossnings datumet är beräknat till den 25 juni 2011. så blir ett litet sommar barn..

Så den här nyåret ska bara jag och älskling vara själva och med våra hundar och äta nåt gått och så..och fira in det nya året tillsammans..för nästa år kommer bli det bästa året i våra liv. då våran ängel kommer till världen.

Vi ska äntligen bli Föräldrar.

Sen Hoppas jag älskling får jobb snart..så vi kan flytta ner till Mönsterås till parkgatan.
Så vi kommer närmare min mamma och så..är mest henne vi umgås med.

Men vi väntar på en lgh på oknebeck också. men dom som bor där nu letar efter en tvåa men de verkar vara lite för kräsna så vi får nog vänta på den..men annars gör det inget om vi bort på parkgatan eller idrottsgatan kanske det blir med..men är där om kring..

Men vi får se...men en så länge bor vi kvar här iaf.

Nä nu ska jag hitta på nåt annat..

puss o kram.

Jag älskar min familj.

fredag 1 oktober 2010

Ny uppdatering

Hejsan.

Sitter här vid datan lyssnar lite på musik pratar lite med Marie-Louise sen väntar jag på svar från älskling om han kommer hem tidigare eller om han kommer hem efter fyra..men verkar som det blir fyra haha..

Själv har jag diskar och gjort i ordning bänken och spisen, och vart ute med soporna.
Sen är det bara resten av lgh som ska städas hihi..men älskling får damsuga och torka golven hehe.

Igår var jag hos Mamma och Göran i Vassmolösa, tills älskling slutade så åkte vi och hämtade upp han sen åkte Mamma och släppte av oss.

I dag var jag hos min psykolog ska ju gå i en grupp varje onsdagar men kunde inte komma i onsdag skulle till läkan och det var mycket viktigare.

Vi har äntligen kunnat börjat med Hormon sprutorna känns så jävla skönt..var ju utan nåt i två månader..och jag sa det till läkan då..var där dag 3 på min menstration. och då sa han det som han sakt innan.. tyvärr så verkar du inte kunna få ägglossning utav dig sj..det var ju deppigt..men visste ju det..så alla som har sakt vänta det kommer och bla bla..då hade vi aldrig lyckas..men tack vare vi har en underbar läkare som vill hjälpa oss..att lyckas..så nu har vi börjat med sprutorna har tagit sprutan sen dag 3 tills nu så ungefär två veckor men idag är det den sista av den sorten. Sen imon är det en annan..som jag ska ta..som sätter igång allt.

Men läkan sa iaf i onsdag att det såg jätte bra ut..att ägget hade växt bra..va ungeför 15mm och växte 1mm varje dag..och det ska bli 18mm.. så hoppas vi lyckas den här gången;D

Fast känner på mig att det kommer bli innan detta året är slut vi har lyckas.

Åh är så glad.. för de sprutorna verkar iaf ge lite mer efekt en tabletterna jag gick på. så nu jävla ska vi lyckas..

Men Jag och älskling kommer inte säga nåt till nån endå om vi lyckas..förutom till läkan..

Ska inte ens säga nåt till min Mamma utan vi ska vänta ett tag tills man har gått iaf till v.12 hihi kommer var svårt att hålla sig då..men det får gå :P

Har redan sakt till Mamma att hon får hjälpa oss att inreda det tredje rumet till en barnkammare den dagen...när vi har en liten...:P fast vi kommer inte va såna som köper in massa innan utan vi sparar undan pengar och sen beställer en vagn och så..sen om allt har gått bra fixar man allt..iaf mamma och älskling får göra det..för vågar inte köpa innan menar om nåt går fel:S fast blir mycket på en gång att köpa in då men det får man ta hihi,.

Gud vill att vi lyckas nu..


Men nu orkar jag inte skriva mer vet inte vad jag ska göra mer nu..vänta tills klockan blir fyra..och satta på kaffe sen så det är klart när älskling kommer hem saknar dig jätte mycket älskar dig sjukt mycket.

Så nu får vi se hur länge det tar tills nästa gång jag uppdaterar haha..

hejsvejs