CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

söndag 24 juli 2011

En uppdatering vad som har hänt sen sist

Hejsan

Såg att jag har inte skrivit här i sen julafton föra året. Så är bra länge en haha.
Då var jag gravid.Men nu den 13 juni 2011 kl:23:54 kom vår son till världen..Gud va han va efterlängtad.

Min förlossning gick rätt fort..ska lägga upp min förlossnings berättelse sen.

Så det är det stora som har hänt just nu..just det ja en sak till hehe..vi ska flytta ner till Mönsterås den 27 juni nu på onsdag.längtar.. som jag sa innan ville aldrig flytta tillbaka till Mönsterås. för allt skit som har hänt en där och alla som pratar en massa skit och så..Men nu ger jag faan i det.

Vi flyttar ner mycket för vi vill umgås med min Mamma varje minut som vi bara kan..och så
plus vi är rätt ensamma här inne...vi har inte så många att umgås med. I Mönsterås har ju jag hela min familj plus älskling han har sin Mamma där med och så.

Men vi kommer sakna dig Inge-maj extremt mycket.Vi älskar dig<3 Men vi kommer träffas en då..Sen kommer jag sakna dig Petra extremt mycket..men vi kommer ju med träffas Älskar dig gumman.

Men ni förstår varför vi flyttar med.Så älskling kommer få pendla till jobbet men det gör han inget. och jag kommer ut mer..här sitter man inne..bara för har svårt att få ner vagnen för vår långa trapp..men det slipper vi i Mönsterås.vi har mark lägenhet där..me like. Men är ju en två fast en stor tvåa på 73. vi bor ju i en trea nu..men vi använder inte det tredje rumet nu endå..så vi kan lika gärna bo i en två tills Elias blir äldre och han ska börja sova i ett eget rum.

Men vi kunde få en lgh på Mölsta det är markplan och är 3rum..men det är kall hyra och vi är inte så sugna på ge det..plus vi har inte ekonomin för det..och man vill ju ha övrig pengar med. och inte slänga allt på boende.

Det är det posetiva som har hänt i våra liv..sen finns det en stor tråkighet i våra liv med suck.
Min kära Mamma är sjuk snyft,

Hon har canser och det bara sprider sig suck..hon är väldigt dålig..men läkarna har iaf hittat kärnan till alla monster som mamma säger..och det kommer bli en stor opration.så vi ska hjälpa henne att bli starkare och få bättre motion och göra massa posetiva saker..och Elias kommer ge sin Mormor massa energi och styrka..så Mormor,Mamma ska klara dig oprationen..Vi vill att det ska vara över nu så du kan bli frisk..Vi älskar dig så.

Är livrädd om du lämnar oss vill verkligen inte det du är mitt allt älskar dig så..kan inte se ett liv utan dig.<3

Nu ska jag hämta Elias nu har han vaknat min lilla prins.Sen blir det att packa och så..sen ska vu ut och gå en promenad jag och min underbara familj<3 Älskar er så mycket hur skulle jag göra utan er.

0 kommentarer: