CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 24 december 2010

Julafton!

Hejsan!

Tänkte uppdatera lite..igår så kom vi till oskarshamn efter mycket om och men..
Va ju väldigt dåligt väder igår att köra i. Men Göran klarade av det som tur var,men fort gick det inte.

Men till slut kom vi fram till mamma. så vi åt en skinksmörgås och jag drack te de andra kaffe.
Sen kom morfar vid halv 6tiden. och gav oss en jul klapp och mamma..Vi fick en stor korg med jätte mycket gott godis i..och till morfar hade vi köpt två kaffe muggar en grå och en mörk lilla, sen ett paket kaffe hehe..det blev både en sen fördelsedags present och en julklapp hihi.

Sen nu idag är det som sakt Julafton.=)
Fast man känner inte like mycket julstämning som man gjorde för.när man va yngre. men nästa jul lär bli hur mysig som helst..För då har vi ju fort våran lilla söta efter längtade bebis.=)

Men det ska bli mysigt idag med så klart.=) Vi ska snart äta..har gjort mig i ordning dushat håret och sminkat mig lite så jag ser lite piggare ut..mår inte så bra..har haft migrän typ varje dag skit jobbigt suck...hoppas jag slipper den ikväll..hade den inatt igen..men sånt som märks.

och mamma mår inte heller så bra hon är jätte förkyld och göran är med det..älskling börjar bli..men vi ska göra det bästa av dagen som möjligt hihi.

Nä nu ska vi äta är jätte hungrig.

God jul Älskar dig min underbara älskling!

Och min underbara lilla mamma!

puss o kram

måndag 20 december 2010

Har hänt en hel del sen sist.

Hejsan.

Jaha då var man här igen tänkte uppdatera lite..ska försöka skärpa till mig och skriva här i lite oftare. hehe

Jaha sist skrev jag om att vi skulle börja med hormon sprutor och så..och kan säga så här önskar vi hade börjat med de tidigare. Vi har ÄNTLIGEN lyckas. Vi ska ÄNTLIGEN få våran efterlängtade mirakel. Är i v.13+1 så har iaf kommit över risk veckan vecka 12. men va skit orolig att det skulle gå fel igen när det började närma sig vecka 7. men den här gången kommer det gå bra, det känner vi på oss.:P

Vi var hos våran läkare den 6 dec. och gjorde ett ultraljud..och jag tyckte jag såg att den lille rörde på huvudet..och det gjorde h*n.H*n var i full rulle där inne..alltså den känslan går inte beskriva som vi kände..helt sjukt..jag själv kan inte redigt fatta det en heller..men när man såg h*n röra sig där inne gud tjöt inombords..blev så glad..att se det.

Sen nu den 16 dec var vi på sjukhuset på ultraljud där.. fast då på magen..och det var en häftig känsla det var ju som sakt första gången... och h*n hade växt en del sen vi var hos våran läkare. min kära mor följde med oss..tyckte hon skulle få se sitt barnbarn..men först när vi såg h*n så låg bebis och sov. tänkte jag åh kan du inte vakna nu så mormor får se dig röra dig..och lilla knytet vaknade...man såg h*n gäspade gnuggade sig i ansiktet viftade med armarna och benen va så häftigt...kunde inte slita bort blicken från tv, skulle kunna ligga där hela dagen och bara titta på vårat mirakel..Faan vi är så jävla lyckliga som vi har kämpat...

Åh vi längtar tills bebis kommer ut till oss.

Förlossnings datumet är beräknat till den 25 juni 2011. så blir ett litet sommar barn..

Så den här nyåret ska bara jag och älskling vara själva och med våra hundar och äta nåt gått och så..och fira in det nya året tillsammans..för nästa år kommer bli det bästa året i våra liv. då våran ängel kommer till världen.

Vi ska äntligen bli Föräldrar.

Sen Hoppas jag älskling får jobb snart..så vi kan flytta ner till Mönsterås till parkgatan.
Så vi kommer närmare min mamma och så..är mest henne vi umgås med.

Men vi väntar på en lgh på oknebeck också. men dom som bor där nu letar efter en tvåa men de verkar vara lite för kräsna så vi får nog vänta på den..men annars gör det inget om vi bort på parkgatan eller idrottsgatan kanske det blir med..men är där om kring..

Men vi får se...men en så länge bor vi kvar här iaf.

Nä nu ska jag hitta på nåt annat..

puss o kram.

Jag älskar min familj.

fredag 1 oktober 2010

Ny uppdatering

Hejsan.

Sitter här vid datan lyssnar lite på musik pratar lite med Marie-Louise sen väntar jag på svar från älskling om han kommer hem tidigare eller om han kommer hem efter fyra..men verkar som det blir fyra haha..

Själv har jag diskar och gjort i ordning bänken och spisen, och vart ute med soporna.
Sen är det bara resten av lgh som ska städas hihi..men älskling får damsuga och torka golven hehe.

Igår var jag hos Mamma och Göran i Vassmolösa, tills älskling slutade så åkte vi och hämtade upp han sen åkte Mamma och släppte av oss.

I dag var jag hos min psykolog ska ju gå i en grupp varje onsdagar men kunde inte komma i onsdag skulle till läkan och det var mycket viktigare.

Vi har äntligen kunnat börjat med Hormon sprutorna känns så jävla skönt..var ju utan nåt i två månader..och jag sa det till läkan då..var där dag 3 på min menstration. och då sa han det som han sakt innan.. tyvärr så verkar du inte kunna få ägglossning utav dig sj..det var ju deppigt..men visste ju det..så alla som har sakt vänta det kommer och bla bla..då hade vi aldrig lyckas..men tack vare vi har en underbar läkare som vill hjälpa oss..att lyckas..så nu har vi börjat med sprutorna har tagit sprutan sen dag 3 tills nu så ungefär två veckor men idag är det den sista av den sorten. Sen imon är det en annan..som jag ska ta..som sätter igång allt.

Men läkan sa iaf i onsdag att det såg jätte bra ut..att ägget hade växt bra..va ungeför 15mm och växte 1mm varje dag..och det ska bli 18mm.. så hoppas vi lyckas den här gången;D

Fast känner på mig att det kommer bli innan detta året är slut vi har lyckas.

Åh är så glad.. för de sprutorna verkar iaf ge lite mer efekt en tabletterna jag gick på. så nu jävla ska vi lyckas..

Men Jag och älskling kommer inte säga nåt till nån endå om vi lyckas..förutom till läkan..

Ska inte ens säga nåt till min Mamma utan vi ska vänta ett tag tills man har gått iaf till v.12 hihi kommer var svårt att hålla sig då..men det får gå :P

Har redan sakt till Mamma att hon får hjälpa oss att inreda det tredje rumet till en barnkammare den dagen...när vi har en liten...:P fast vi kommer inte va såna som köper in massa innan utan vi sparar undan pengar och sen beställer en vagn och så..sen om allt har gått bra fixar man allt..iaf mamma och älskling får göra det..för vågar inte köpa innan menar om nåt går fel:S fast blir mycket på en gång att köpa in då men det får man ta hihi,.

Gud vill att vi lyckas nu..


Men nu orkar jag inte skriva mer vet inte vad jag ska göra mer nu..vänta tills klockan blir fyra..och satta på kaffe sen så det är klart när älskling kommer hem saknar dig jätte mycket älskar dig sjukt mycket.

Så nu får vi se hur länge det tar tills nästa gång jag uppdaterar haha..

hejsvejs

onsdag 1 september 2010

Hello

Hejsan.

Går visst långt i mellan gångerna man skriver här i hehe.

men har inte hänt så mycket en då.. har börjat skolan igen..men i en annan klass.

Men kan säga så här trivs inge vidare alls..har inte motvation det hade jag innan när jag gick oringtering. då när jag tog tag i mig och klarade matten och blev godkänd.

Känner bara en stor klump i magen när jag ska komma iväg till skolan. skit jobbigt.

men får se hur det blir där om jag kommer gå kvar eller inte. inte kul om man vantrivs.

Men sen har det hänt en annan rolig grej för en annan.. min bästa vän marie louise ska ha en bebis :D ..men kan säga när jag fick reda på det tog jag avstånd men sen kände jag men shit jag saknar nåt och det var ju min underbara vän.. men va för man blev så ledsen sj att vi har det så svårt och kämpar och så..men jag har iaf tagit upp kontakten igen hon kommer på lördag:D

åh ska bli så kul vi har så mycket att prata om iaf hon hehe..:P måste höra allt...hehe..

Humm jo sen har jag min dröm bil som jag bara SKA ha nån gång i framtiden ...det är en impala 1967 :P det är en sån bil som de har i supernatrual :P den är så jävla läcker....

så det ska jag se till eller jag och min älskling..för han vill med ha en sån fast han kan ju tänka sig en cab eller så..men jag ska ha en sån med fyra dörrar och är en sån bil haha ingen cab inte...


Nä nu ska jag dricka mitt kaffe.

Hejsvejs.

fredag 20 augusti 2010

var bra länge sen jag skrev här i.

Hejsan.

Jag vad ska jag skriva, var ju ett tag sen jag bar här inne och skrev. Fast har inte hänt så mycket en då.

Jo föra månaden så när jag fick min mens så var det tredje dagen. och letade efter pergotime. men inget apotek hade de inne..blev as förbannad så jag sa till älskling jaha då blir det mens två gånger den här månaden. så bäst köpa hem ob. Så köpte vi det.

För föra gången då jag testade att inte ta pergotime på en månad var i december föra året. Då fick jag mens två gånger den månaden så min kropp va ju helt sjuk..fast det är det ju en på ett vis..men faktiskt den här månaden fick jag inte två gånger :D utan fick den idag men endå den kom iaf inte två gånger fast det jobbiga är att den kan komma dag 28,29,30,31,32 och den kom dag 32 som det är..det är rätt surt..för man kan inte hoppas precis man är med barn om men går över dag 28 29 suck, men men...men tråkiga är att man skulle börjat med hormon sprutan nu men inte lätt när man får pengar på måndag:S då är det ju försent suck.

Så blir en månad till utan..för tänkte inte äta pergotime mer det hjälper inte endå. fast får ju endå gå om kring me ob på mig haha för litar inte alls på min kropp precis den lever sitt liv,


Men är så jävla trött på att alla runt om kring vi känner eller vet vilka det är blir gravida suck blir så jävla lack på det ...varför ska jag jämt hamna och få det svårt med att bli med barn.

Jag och älskling får aldrig vara lyckliga är bara massa motgångar och strul suck hela tiden. fattar inte hur mycket vi ska behöva gå igenom för att det ska vända till att vi får ha det bra och inte ha massa motgångar.

nog pratar om det..ska nog ta mig ork och börja städa snart..men så tråkigt och städa suck..men ett måste. när man har djur ju.

fast älskling hjälper ju till haha.. han får damsuga och torka golvet jag tar disken och såna grejer som inte är så jobbiga haha..bra va..*ler*

nä nu ska jag sluta skriva.

får se när man uppdataerar nästa gång hehe..

hejsvejs

måndag 7 juni 2010

En ny vecka då

Hejsan!

Jaha då var det måndag idag då. ännu en ny vecka. nu börja sommaren komma med. fast idag är det skit tråkigt väder. har vart mulet hela dagen och nu regnar det. inte så kul..

Men Älskling och jag har städat nu eller Mattias håller på och torkar golven sj har jag diskat och torkat kvar..men ska ta ännu en disk till snart..ska ta badrummet snart med..tror jag allt ska lägga mig i ett skönt varmt bad ikväll..med tända ljus och bara mysa.

Mattias Har pratat med våran läkare idag..och sa att vi vill börja en ny behandling istället..så vi ska börja med hormon sprutor i stället.. för vi känner inget händer ju av pergotime jag går på..så vi kände det är dags och testa nåt annat..så det kan ge nåt posetvit svar snart=)

Så blir att ringa läkan så fort jag har fått min mens igen..så blir att vänta på den..det är drygt med detta väntade.. men men..

Nä nu ska jag ta och göra nåt..vad vet jag inte haha!...

Hejsvejs

onsdag 2 juni 2010

onsdag

Hejsan! jaha då va det onsdag idag då.

Inatt har jag sprungit in och ut med Tequila stackaren hon är dålig i magen har vart det i tre dagar nu..skit jobbigt, bara rinner ut ur henne..usha..men de andra två har inte åkt på nåt..men verkar som de med börjar bli lösa i magen med..verkar som det går nån magsjuka hos hundar..för mammas hund har med vart dålig i magen och ett par andra hundar som mamma känner har med vart dåliga i magen..sen pratade Mattias med sin mamma igår.. och hennes hundar hade med vart dåliga i magen..så måste va nåt som går..men jobbigt är det iaf när hundarna är dåliga i magen..så har knappt sovit nåt inatt.. Sen hade vi möte hos soc 10:15 och det lätt posetivt.. såhon skulle bara ha besked om jag blir sjukskriven eller inte..ska träffa läkan på fredag..

Sen om inget har hänt med khärs eller att mattias aldrig får ut sina pengar.. han har bara massa strul med dom=( han pratar med de nu..men låter väl lika dant som alltid.. så blir isf leva på soc i sommar sen csn i höst.

Men hoppas hoppas han får börja jobba efter det har haft semster på khärs... de säger ju att han ska få börja då..men de har sakt så mycket nu..så vi har svårt att tro på det.

humm..nä ush va ont jag fick i handleden hehe.. men ska nog sluta skriva nu..ska börja städa snart efter mens hundarna haha:P så ser lite bättre ut..

hej svejs!


Jag älskar dig Älskling över allt annat!<3

måndag 31 maj 2010

dags för lite uppdatering

Hejsan!

Tyckte det var dags med en liten uppdatering vad som har hänt..inte för det har hänt allt för mycket...

Jag har iaf börjat hos en psykolog och går och pratar med..för mår som sakt inte alls bra i mig sj..är saker man trodde man hade bearbetat fast man inte alls hade gjort det..

Humm vad har hänt mer jo jag har slutat skolan var avslutning i fredags. sen i måndags då blev jag äntligen klar med grundskolans matte:D fy faan det känns så jävla skönt och kunna släppa den. För den matten har jag dragits med många år nu och har börjat med den..men sen hoppar jag av för klara det inte eller så..sen har jag inte haft några bra matte lärare som för klara för mig..för jag är som sakt inte snabb tänkt hehe.. men tack vare min montevation jag har fått för att klara av matten och en lärare som kan förklara bra:)

Så nu är det sommarlov.. sen i augusti ska jag börja i Behörighets klassen istället och läsa upp mina gymnasie betyg i stället..

Humm vad har hänt mer..jo jag och mattias har fått kontakt med en gammal vän till mattias och hans tjej=) vi har träffas en del nu..är väldigt trevliga och snälla.. och jag känner att jag går väldigt bra ihop med Jan som han heter.. hans tjej Marie.. Och Mattias och Jan går bra ihop.

Sen har de en ur söt lite son som heter Liam gud va han är söt och härlig hehe.. blir kanske att träffa de idag.. men blir nog städa först..för är blod över hela lgh :S båda Tequila och Bella löper och ingen av de kan hålla sig ren :S luktar verkligen mens här hemma..

igår så planterade vi nya pelagoner på balkongen för de vi hade köpt först. de var nåt fel på de..för de kom bara upp bruna knoppar...så blev att inköpa sig nya hehe:P

Sen när vi har råd ska vi köpa en matte eller va det är för nåt och ha på balkongen som tänker typ hela..så det blir lite mer hem trevligt på balkongen..för nu trivs man inte av att sitta där:S..ush sen ska vi väl köpa in ett nytt trädgårds bort och lite smått och gått,

Nä nu skajag och älskling äta lite och glo på film.. så nu orkar jag inte skriva mer nu..
Hejsvejs

Älskar dig min underbara älskling så mycket!!!<3

lördag 8 maj 2010

En liten uppdatering hehe

Hejsan!

Var ett bra tag sen man skrev här. Ska försöka skriva ner lite rader. men brukar bli mer hehe.

idag är det lördag..piss väder är det ute inget skoj.. igår va det lika dåligt väder med..men shit det blåste ju inte lite igår:S men idag verkar det som det har lugnat ner sig lite som tur är.

det har inte hänt så mycket skoj hos oss heller..jag och älskling mår inte så bra.

Massa strul med ekonomin och med hans jobb som han aldrig får börja jobba på och han ska få ut pengar av det jobbet han är anställd hos men inget händer..det bara säger att pengarna är på G och bla bla.. men inget händer=(

Jag mår inge vidare alls heller. tack vare ekonomin så har gammalt skit kommit upp som man inte har bearbetat som man har trott man har gjort.. men ska gå och prata med en den 19maj..men ska bara hitta vart det är för nån stans med..haha.. dom ringde ju mig när jag cyklade ifrån affären så hade ju inge papper eller penna precis så va lite svårt att skriva ner det hon sa..men får hoppas jag får fram vart det är för nån stans.

Sen har vi förmodligen en Volvo 855:D vi kanske får hem den nästa helg.. inte för nån av oss kan köra den men då får vi ha andra som kör bilen och hundarna kan ju följa med också:) så man slipper lämna de hemma hela tiden..

Sen har älskling nåt att se fram imot om han har en bil och fixa i ordning och så=)

Sen har vi fått hem en ny bebis med :P en hårig sak vi lyckas bara få håriga bebisar haha.. det äe en mini Tequila hon heter Nadja hon är så söt..men ska bli kul när hon bli större haha..:P

Men vi lyckas inte få ett barn då blev det en valp till istället hihi..=)

Nähe nu orkar jag inte skriva mer.

Jag älskar min underbara familj! Ni är mitt allt! puss på er!


Hej svejs!

fredag 12 mars 2010

Nu är det helg igen

Hejsan!

Nu var det fredag igen:D haha skriver varje gång det blir hel känns det som. *ler*

I veckan har jag vart i skolan och vi har gjort gips masker..som vi håller på med och så.inte så skoj kan man väl inte erkänna. Sen i måndag så åkte jag och älskling och hundarna med Julia och Kim.

Vi var lite oroliga hur det skulle gå med våra hundar med deras rottis med det gick faktiskt bättre en va vi trodde det skulle gå..Men Bella visste vi att det skulle gå bra med.. men Tequila är lite små sur på andra hundar:S men som sakt det gick bara bra det lekte och hade sig på deras gård. sen nr vi skulle sova va det svårt för Tequila kunde inte slappna av alls så fort hon hörde när nån gick ner från trappan så började hon röra sig och skälla lite :s så jag låg på hel spänd va skit jobbigt så där blev det inte mycket sömn..men hade inte så mycket att göra på tisdagen men trött det va man hehe. men sen på Onsdag så åkte jag hem vid tolv va ju helt slut..

Sen så tänkte jag ju gå till skolan på torsdagen ..men fan på onsdagen så började jag få ont i halsen och började bli väldigt snorig mådde inte alls bra..så blev att stanna hemma suck:(

Får ju igentligen inte vara hemma mer nu har för mycket frånvaro..men man kan inte hjälpa att man åkte på en förkylning och skit :( hatar att va förkyld men hoppas jag blir bättre tills på måndag:) så det blir en lugn helg med älsklingen kolla film och äta lite godis :D det är aldrig fel.

Sen har jag och älskling vart duktiga nu vi har städat det behövdes kan jag lova snart ska vi bädda rent i sängen håller just nu på och tumla säng kläderna så det mesta hund håret försvinner men önskar att allt försvann men det för det tyvärr inte *suck*

Men blir iaf lite mindre hår en innan:) sen ska jag slänga in lakarna jag tvättar i tumla sen med så det blir torra och lite mindre hår på:)

Nähe nu ska jag jag kolla tv eller nåt..

Hej svejs!

lördag 6 mars 2010

Nu kommer det blir mycket bättre =)

Hejsan!

Nu va det en ny dag (Lördag)
har väl inte hänt så mycket idag. jag och älskling va med mamma och hennes nya gubbe.
Vi åkte till rusta och kollade lite och så. men faan va tråkigt det är att kolla i affärer när man inte har några pengar=(

Men men kommer bli bättre med det nu!=D

Äslkling fick äntligen tag på Benny som jobbar på khärs. Och fick äntligen svar på att till 100% att han ska få börja jobba där igen =P älskling börjar förmodligen mitten av nästa vecka..så jäkla skönt allt kommer bli mycket lättare att veta att båda får in pengar varje månad..nu har det vart så oroligt hela tiden för älskling går på alfa kassan världens skit företag har inte flyttit på nån månad alls skit jobbigt..

Men nu kommer det bli mycket bättre=)
Så blir väl att fira det nästa helg när han har börjat:D

nähe nu ska jag lägga mig ner och glo på tv.

Hejsvejs!

fredag 5 mars 2010

Nu är det helg igen

Hejsan!

Jaha nu är det redan helg igen =) va skönt kunna sova ut.slippa gå upp så tidigt. kunna ligga kvar i sängen och gosa med min älskling..det är så mysigt=P

Idag har jag vi vart ute och gått en sväng med hundarna. fast inte långt vi vände hehe för va ju svin kallt ute ju :S så vi gick hem igen. och satte igång och städade. Det kan behövas kan jag lova när man har två hundar som faller som tusan. skit jobbigt.. även om man har damsugit och torkat golven och så men det hjälper inte helt.för man hittar en då massa hår för när hundarna leker med varandra då fäller de och så ju skit surt. men det får man ta när man har hundar hehe:)

Sen igår va älskling hos läkan och kollade upp sina utslag som han får på kroppen och han kliar som tusan..fast vi visste typ att det va mot hundarna han var allergisk mot :( men han tog sånt test iaf får vi se vad det visar. Men han fick iaf tabletter ut skrivna som han kan äta mot klådan och det var mot hund allergi.

Men vi trodde läkan skulle säga ni får göra av med hundarna men det är det sista vi vill ju. är ju våra små älsklingar..Men det sa han aldrig som tur va hehe.

humm vad har hänt mer då humm..
I helgen kan jag säga att det blir bara lungt. Vi ska kolla på film och bara ha det mysigt *ler*.

Imon blir det att gå hem till mamma och kolla melodifestivalen.

Eh nu vet jag inte mer vad jag ska skriva haha!

Hej svejs!

Jag älskar min älskling och våra söta hundar=D

onsdag 3 mars 2010

Hej igen då=D

Hejsan!

Nu va det dags för lite uppdatering tycker jag :P.

Jag har haft sportlov nu för veckan och den veckan så va vi kollade på ett hus skit nice..och va va väldigt nära att köpa det allt va godkänt och så..men sen pratade jag med lilla far. som tur va han frågade mig om vi hade kollat upp räntan va den låg på och steg till och så..det hade vi ju inte för älskling trodde ju att de hade upplyst han om allt. men nä då det hade det inte..dålig stil tyckte vi..så vi sket i att köpa huset för vi skulle inte klara av att hyran steg typ till 8000 i månaden:S.

Men som älskling sa, Vi sitter ju iaf inte i skön vi har ju våran lgh=) som tur är.
Så hus köp för bli när båda har inkomst.

Sen så kommer jag som vanligt till barn frågan. blev inget den här gången heller:(

ush vi blir så besvikna varje gång..så då tog vi kontakt med läkan så vi kunde göra en prorörs befruktning för läkan sa det att det kunde vi isf göra eller så..men sen när älskling hade pratat och det med han så ringer läkan mig och säger s å här...jag ser att du bara är 21 år gammal man måste va 25 för att göra en sån undersökning jag bara jaha..sen sa jag det till älskling menar det trodde vi att han visste att jag bara var 21 år.

Så det sket sig med det med :*( men vi sa det älskling och jag att vi får köra på med pergotime och så och hoppas det händer nåt snart:D men jobbigaste är att man har symtomer varje månad skit jobbigt. men måste försöka hitta nåt sett att försöka slappna av och inte tänka på allt och så..för det är det jag gör tänker på massa saker och si och så.

men är lättare sakt en gjort..men man blir så ledsen de man känner eller de man vet vilka dom är ska har barn eller har..blir så ledsen för det..när ska det va våran tur och få en bebis i sin famn..ush vi längtar så!
hoppas verkligen det blir nåt i år...*Hoppas*

Men nu är det bara vänta tills man har ägglossning igen sen köra på :P hehe. sen får man vänta på mensen..det sura är att det går skit fort till man har ägglossning men inte till mens avän att det är lika långt i mellan det är lite sjukt. men kanske är för man hoppas det har blivit nåt:)

Just det ja det får jag inte glömma vi har förnyat vårat kontarkt igen. så nu har vi äntligen fått redigt kontrakt innan hade vi bara 3 månaders hyres kontrakt men nu äntligen har få fått redigt..:D

humm vad ska man skriva mer.
kanske lite om våra hunar:D

Vi va ute och gick med Bella ochTequila en dag. och sen släppte vi de på en stor fotbolls plan.
Och älskling kastade som vanligt snöbollar som de kunde springa efter och så.
men sen ego hunden Tequila hon vill ju ha allt för sig sj eller så. så Bella råkade komma före henne och ta snöbollen då kom Tequila och spräng rakt på henne. och vi hörde ju att Bella gnällde till. Då såg Mattias att hon hade fått en smäll på ögat såg skit äckligt ut..jag va skit orolig att hon skulle bli blind Bella men som tur var så tog det bara på ögon locket men nu börjar det läka nu ser det bra ut som tur va:D annas hade det blivit dyrt och åka till vetrinären.

Nä nu orkar jag inte skriva mer:)

Hej svejs!

Jag älskar dig min underbara älskling du är mitt allt!

onsdag 3 februari 2010

uppdatering

Hejsan!

Tänkte uppdatera min dagbok lite.Var ju bra länge sen man skrev här i.

Men ska försöka få ner lite iaf har inte hänt så mycket.

Det har vart julafton vi var hemma hos mamma och firade det med mina sykskon och deras flickvänner.

Sen va det nyår då kom min bror Magnus och Diana till oss.Vi hade jätte trevligt.

Sen började skolan igen i januari. Det började en ny tjej i klassen som heter juila..hon är lika gammal som min älskling..hihi. men det var kul att du började i klassen. och att få lära känna dig och din familj.:)

Sen va det nån helg sen så kom Julia och hennes sambo kim till oss. vi kollade på film och drack lite tequila rose det är gott.:)

Sen nu i helgen som var fyllde jag år fyllde hela 21 år :P hehe börjar bli gammal hehe.

Sen kommer jag till barn fronten. jag och älskling har inte lyckas en:( så vi mår väl inte så bra när det gäller den biten vi vill ju så mycket ha en liten. men vi va hos läkan föra veckan för att diskutera en ny behandling som jag skulle börja på..för har gått så himla länge på pergotime vi känner att det inte funkar för har gått ett år sen vårat missfall så det känns tungt att ingen ting händer:( men då skulle jag har börjat på hormon sprutor. men priset på de va inte billigt kostade 3500kr och det var inte säkert att det funkade endå så man fick öka dosen och ha sig eller va han sa..

Då kom jag som förslag att vi skulle boka en tid för undersökning och kolla om man har nån ägglossning på gång eller inte..så jag går en på pergotime men man mår inte bra av de mår illa och skit:( så vi ska till han nu på fredag och kolla om det ens är nåt på G..men har känslan att det inte är det..så vi ska försöka med detta två månader typ...sen skulle vi gå vidare med det sa läkan. så om vi har otur så kanske vi får åka till lindköping och göra en provrörsbefruktning i stället..och de två första försöken betalar landstinget anas hade vi inte haft råd med det. men vi håller tummarna att vi får på normal väg..men hur eller hur kommer vi blir lyckliga när vi väl lyckas.. men vi hoppas verkligen det blir snart..Längtar så! att få göra ett test igen som vissar posetivt. *hoppas* *hoppas

nähe nu orkar jag inte skriva mer.

skriver mer nån annan dag hejsvejs :)