CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 1 oktober 2010

Ny uppdatering

Hejsan.

Sitter här vid datan lyssnar lite på musik pratar lite med Marie-Louise sen väntar jag på svar från älskling om han kommer hem tidigare eller om han kommer hem efter fyra..men verkar som det blir fyra haha..

Själv har jag diskar och gjort i ordning bänken och spisen, och vart ute med soporna.
Sen är det bara resten av lgh som ska städas hihi..men älskling får damsuga och torka golven hehe.

Igår var jag hos Mamma och Göran i Vassmolösa, tills älskling slutade så åkte vi och hämtade upp han sen åkte Mamma och släppte av oss.

I dag var jag hos min psykolog ska ju gå i en grupp varje onsdagar men kunde inte komma i onsdag skulle till läkan och det var mycket viktigare.

Vi har äntligen kunnat börjat med Hormon sprutorna känns så jävla skönt..var ju utan nåt i två månader..och jag sa det till läkan då..var där dag 3 på min menstration. och då sa han det som han sakt innan.. tyvärr så verkar du inte kunna få ägglossning utav dig sj..det var ju deppigt..men visste ju det..så alla som har sakt vänta det kommer och bla bla..då hade vi aldrig lyckas..men tack vare vi har en underbar läkare som vill hjälpa oss..att lyckas..så nu har vi börjat med sprutorna har tagit sprutan sen dag 3 tills nu så ungefär två veckor men idag är det den sista av den sorten. Sen imon är det en annan..som jag ska ta..som sätter igång allt.

Men läkan sa iaf i onsdag att det såg jätte bra ut..att ägget hade växt bra..va ungeför 15mm och växte 1mm varje dag..och det ska bli 18mm.. så hoppas vi lyckas den här gången;D

Fast känner på mig att det kommer bli innan detta året är slut vi har lyckas.

Åh är så glad.. för de sprutorna verkar iaf ge lite mer efekt en tabletterna jag gick på. så nu jävla ska vi lyckas..

Men Jag och älskling kommer inte säga nåt till nån endå om vi lyckas..förutom till läkan..

Ska inte ens säga nåt till min Mamma utan vi ska vänta ett tag tills man har gått iaf till v.12 hihi kommer var svårt att hålla sig då..men det får gå :P

Har redan sakt till Mamma att hon får hjälpa oss att inreda det tredje rumet till en barnkammare den dagen...när vi har en liten...:P fast vi kommer inte va såna som köper in massa innan utan vi sparar undan pengar och sen beställer en vagn och så..sen om allt har gått bra fixar man allt..iaf mamma och älskling får göra det..för vågar inte köpa innan menar om nåt går fel:S fast blir mycket på en gång att köpa in då men det får man ta hihi,.

Gud vill att vi lyckas nu..


Men nu orkar jag inte skriva mer vet inte vad jag ska göra mer nu..vänta tills klockan blir fyra..och satta på kaffe sen så det är klart när älskling kommer hem saknar dig jätte mycket älskar dig sjukt mycket.

Så nu får vi se hur länge det tar tills nästa gång jag uppdaterar haha..

hejsvejs

0 kommentarer: