CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 20 augusti 2010

var bra länge sen jag skrev här i.

Hejsan.

Jag vad ska jag skriva, var ju ett tag sen jag bar här inne och skrev. Fast har inte hänt så mycket en då.

Jo föra månaden så när jag fick min mens så var det tredje dagen. och letade efter pergotime. men inget apotek hade de inne..blev as förbannad så jag sa till älskling jaha då blir det mens två gånger den här månaden. så bäst köpa hem ob. Så köpte vi det.

För föra gången då jag testade att inte ta pergotime på en månad var i december föra året. Då fick jag mens två gånger den månaden så min kropp va ju helt sjuk..fast det är det ju en på ett vis..men faktiskt den här månaden fick jag inte två gånger :D utan fick den idag men endå den kom iaf inte två gånger fast det jobbiga är att den kan komma dag 28,29,30,31,32 och den kom dag 32 som det är..det är rätt surt..för man kan inte hoppas precis man är med barn om men går över dag 28 29 suck, men men...men tråkiga är att man skulle börjat med hormon sprutan nu men inte lätt när man får pengar på måndag:S då är det ju försent suck.

Så blir en månad till utan..för tänkte inte äta pergotime mer det hjälper inte endå. fast får ju endå gå om kring me ob på mig haha för litar inte alls på min kropp precis den lever sitt liv,


Men är så jävla trött på att alla runt om kring vi känner eller vet vilka det är blir gravida suck blir så jävla lack på det ...varför ska jag jämt hamna och få det svårt med att bli med barn.

Jag och älskling får aldrig vara lyckliga är bara massa motgångar och strul suck hela tiden. fattar inte hur mycket vi ska behöva gå igenom för att det ska vända till att vi får ha det bra och inte ha massa motgångar.

nog pratar om det..ska nog ta mig ork och börja städa snart..men så tråkigt och städa suck..men ett måste. när man har djur ju.

fast älskling hjälper ju till haha.. han får damsuga och torka golvet jag tar disken och såna grejer som inte är så jobbiga haha..bra va..*ler*

nä nu ska jag sluta skriva.

får se när man uppdataerar nästa gång hehe..

hejsvejs

0 kommentarer: