CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 12 mars 2010

Nu är det helg igen

Hejsan!

Nu var det fredag igen:D haha skriver varje gång det blir hel känns det som. *ler*

I veckan har jag vart i skolan och vi har gjort gips masker..som vi håller på med och så.inte så skoj kan man väl inte erkänna. Sen i måndag så åkte jag och älskling och hundarna med Julia och Kim.

Vi var lite oroliga hur det skulle gå med våra hundar med deras rottis med det gick faktiskt bättre en va vi trodde det skulle gå..Men Bella visste vi att det skulle gå bra med.. men Tequila är lite små sur på andra hundar:S men som sakt det gick bara bra det lekte och hade sig på deras gård. sen nr vi skulle sova va det svårt för Tequila kunde inte slappna av alls så fort hon hörde när nån gick ner från trappan så började hon röra sig och skälla lite :s så jag låg på hel spänd va skit jobbigt så där blev det inte mycket sömn..men hade inte så mycket att göra på tisdagen men trött det va man hehe. men sen på Onsdag så åkte jag hem vid tolv va ju helt slut..

Sen så tänkte jag ju gå till skolan på torsdagen ..men fan på onsdagen så började jag få ont i halsen och började bli väldigt snorig mådde inte alls bra..så blev att stanna hemma suck:(

Får ju igentligen inte vara hemma mer nu har för mycket frånvaro..men man kan inte hjälpa att man åkte på en förkylning och skit :( hatar att va förkyld men hoppas jag blir bättre tills på måndag:) så det blir en lugn helg med älsklingen kolla film och äta lite godis :D det är aldrig fel.

Sen har jag och älskling vart duktiga nu vi har städat det behövdes kan jag lova snart ska vi bädda rent i sängen håller just nu på och tumla säng kläderna så det mesta hund håret försvinner men önskar att allt försvann men det för det tyvärr inte *suck*

Men blir iaf lite mindre hår en innan:) sen ska jag slänga in lakarna jag tvättar i tumla sen med så det blir torra och lite mindre hår på:)

Nähe nu ska jag jag kolla tv eller nåt..

Hej svejs!

lördag 6 mars 2010

Nu kommer det blir mycket bättre =)

Hejsan!

Nu va det en ny dag (Lördag)
har väl inte hänt så mycket idag. jag och älskling va med mamma och hennes nya gubbe.
Vi åkte till rusta och kollade lite och så. men faan va tråkigt det är att kolla i affärer när man inte har några pengar=(

Men men kommer bli bättre med det nu!=D

Äslkling fick äntligen tag på Benny som jobbar på khärs. Och fick äntligen svar på att till 100% att han ska få börja jobba där igen =P älskling börjar förmodligen mitten av nästa vecka..så jäkla skönt allt kommer bli mycket lättare att veta att båda får in pengar varje månad..nu har det vart så oroligt hela tiden för älskling går på alfa kassan världens skit företag har inte flyttit på nån månad alls skit jobbigt..

Men nu kommer det bli mycket bättre=)
Så blir väl att fira det nästa helg när han har börjat:D

nähe nu ska jag lägga mig ner och glo på tv.

Hejsvejs!

fredag 5 mars 2010

Nu är det helg igen

Hejsan!

Jaha nu är det redan helg igen =) va skönt kunna sova ut.slippa gå upp så tidigt. kunna ligga kvar i sängen och gosa med min älskling..det är så mysigt=P

Idag har jag vi vart ute och gått en sväng med hundarna. fast inte långt vi vände hehe för va ju svin kallt ute ju :S så vi gick hem igen. och satte igång och städade. Det kan behövas kan jag lova när man har två hundar som faller som tusan. skit jobbigt.. även om man har damsugit och torkat golven och så men det hjälper inte helt.för man hittar en då massa hår för när hundarna leker med varandra då fäller de och så ju skit surt. men det får man ta när man har hundar hehe:)

Sen igår va älskling hos läkan och kollade upp sina utslag som han får på kroppen och han kliar som tusan..fast vi visste typ att det va mot hundarna han var allergisk mot :( men han tog sånt test iaf får vi se vad det visar. Men han fick iaf tabletter ut skrivna som han kan äta mot klådan och det var mot hund allergi.

Men vi trodde läkan skulle säga ni får göra av med hundarna men det är det sista vi vill ju. är ju våra små älsklingar..Men det sa han aldrig som tur va hehe.

humm vad har hänt mer då humm..
I helgen kan jag säga att det blir bara lungt. Vi ska kolla på film och bara ha det mysigt *ler*.

Imon blir det att gå hem till mamma och kolla melodifestivalen.

Eh nu vet jag inte mer vad jag ska skriva haha!

Hej svejs!

Jag älskar min älskling och våra söta hundar=D

onsdag 3 mars 2010

Hej igen då=D

Hejsan!

Nu va det dags för lite uppdatering tycker jag :P.

Jag har haft sportlov nu för veckan och den veckan så va vi kollade på ett hus skit nice..och va va väldigt nära att köpa det allt va godkänt och så..men sen pratade jag med lilla far. som tur va han frågade mig om vi hade kollat upp räntan va den låg på och steg till och så..det hade vi ju inte för älskling trodde ju att de hade upplyst han om allt. men nä då det hade det inte..dålig stil tyckte vi..så vi sket i att köpa huset för vi skulle inte klara av att hyran steg typ till 8000 i månaden:S.

Men som älskling sa, Vi sitter ju iaf inte i skön vi har ju våran lgh=) som tur är.
Så hus köp för bli när båda har inkomst.

Sen så kommer jag som vanligt till barn frågan. blev inget den här gången heller:(

ush vi blir så besvikna varje gång..så då tog vi kontakt med läkan så vi kunde göra en prorörs befruktning för läkan sa det att det kunde vi isf göra eller så..men sen när älskling hade pratat och det med han så ringer läkan mig och säger s å här...jag ser att du bara är 21 år gammal man måste va 25 för att göra en sån undersökning jag bara jaha..sen sa jag det till älskling menar det trodde vi att han visste att jag bara var 21 år.

Så det sket sig med det med :*( men vi sa det älskling och jag att vi får köra på med pergotime och så och hoppas det händer nåt snart:D men jobbigaste är att man har symtomer varje månad skit jobbigt. men måste försöka hitta nåt sett att försöka slappna av och inte tänka på allt och så..för det är det jag gör tänker på massa saker och si och så.

men är lättare sakt en gjort..men man blir så ledsen de man känner eller de man vet vilka dom är ska har barn eller har..blir så ledsen för det..när ska det va våran tur och få en bebis i sin famn..ush vi längtar så!
hoppas verkligen det blir nåt i år...*Hoppas*

Men nu är det bara vänta tills man har ägglossning igen sen köra på :P hehe. sen får man vänta på mensen..det sura är att det går skit fort till man har ägglossning men inte till mens avän att det är lika långt i mellan det är lite sjukt. men kanske är för man hoppas det har blivit nåt:)

Just det ja det får jag inte glömma vi har förnyat vårat kontarkt igen. så nu har vi äntligen fått redigt kontrakt innan hade vi bara 3 månaders hyres kontrakt men nu äntligen har få fått redigt..:D

humm vad ska man skriva mer.
kanske lite om våra hunar:D

Vi va ute och gick med Bella ochTequila en dag. och sen släppte vi de på en stor fotbolls plan.
Och älskling kastade som vanligt snöbollar som de kunde springa efter och så.
men sen ego hunden Tequila hon vill ju ha allt för sig sj eller så. så Bella råkade komma före henne och ta snöbollen då kom Tequila och spräng rakt på henne. och vi hörde ju att Bella gnällde till. Då såg Mattias att hon hade fått en smäll på ögat såg skit äckligt ut..jag va skit orolig att hon skulle bli blind Bella men som tur var så tog det bara på ögon locket men nu börjar det läka nu ser det bra ut som tur va:D annas hade det blivit dyrt och åka till vetrinären.

Nä nu orkar jag inte skriva mer:)

Hej svejs!

Jag älskar dig min underbara älskling du är mitt allt!