CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 3 februari 2010

uppdatering

Hejsan!

Tänkte uppdatera min dagbok lite.Var ju bra länge sen man skrev här i.

Men ska försöka få ner lite iaf har inte hänt så mycket.

Det har vart julafton vi var hemma hos mamma och firade det med mina sykskon och deras flickvänner.

Sen va det nyår då kom min bror Magnus och Diana till oss.Vi hade jätte trevligt.

Sen började skolan igen i januari. Det började en ny tjej i klassen som heter juila..hon är lika gammal som min älskling..hihi. men det var kul att du började i klassen. och att få lära känna dig och din familj.:)

Sen va det nån helg sen så kom Julia och hennes sambo kim till oss. vi kollade på film och drack lite tequila rose det är gott.:)

Sen nu i helgen som var fyllde jag år fyllde hela 21 år :P hehe börjar bli gammal hehe.

Sen kommer jag till barn fronten. jag och älskling har inte lyckas en:( så vi mår väl inte så bra när det gäller den biten vi vill ju så mycket ha en liten. men vi va hos läkan föra veckan för att diskutera en ny behandling som jag skulle börja på..för har gått så himla länge på pergotime vi känner att det inte funkar för har gått ett år sen vårat missfall så det känns tungt att ingen ting händer:( men då skulle jag har börjat på hormon sprutor. men priset på de va inte billigt kostade 3500kr och det var inte säkert att det funkade endå så man fick öka dosen och ha sig eller va han sa..

Då kom jag som förslag att vi skulle boka en tid för undersökning och kolla om man har nån ägglossning på gång eller inte..så jag går en på pergotime men man mår inte bra av de mår illa och skit:( så vi ska till han nu på fredag och kolla om det ens är nåt på G..men har känslan att det inte är det..så vi ska försöka med detta två månader typ...sen skulle vi gå vidare med det sa läkan. så om vi har otur så kanske vi får åka till lindköping och göra en provrörsbefruktning i stället..och de två första försöken betalar landstinget anas hade vi inte haft råd med det. men vi håller tummarna att vi får på normal väg..men hur eller hur kommer vi blir lyckliga när vi väl lyckas.. men vi hoppas verkligen det blir snart..Längtar så! att få göra ett test igen som vissar posetivt. *hoppas* *hoppas

nähe nu orkar jag inte skriva mer.

skriver mer nån annan dag hejsvejs :)

0 kommentarer: