CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lördag 11 juli 2009

Nu va det dags och uppdatera lite både roliga nyheter och tråkiga

Hejsan!

Var ett tag sen man skrev här i. Har väl inte hänt så mycket efter sist. Men satt i tisdags och såg hyllningen för michael jackson började vid två tror jag det va på 4 va nån film om hans liv när han växte upp den va väldigt intressan och bra film.

Sen efter det började hyllningen om michael jackson bortgång :( ush det va sorligt. hade tårarna i mina ögon typ hela tiden men just när hans älskade dotter gick fram till mikrofonen och berättade hur mycket hon älskade sin far. och så det va riktigt rörade, Min älskling satt brevid mig och tittade på mig och jag sa sluta glo på mig för då kände jag hur tårarna bara började rinna. ush va hemskt det va. jag sa till min älskling stackas barn deras far har gått bort. ush:(

Men det som stör en är att nu när han är borta då går det bra och prata gått om han eller så men varför inte göra detta när han levde. bara för han va en anorlunda person så va han endå en människa. och han va väldigt stor stjärna va grym på att dansa och skriva låtar och göra musik helt enkelt. men sen var han faktiskt en underbar far till tre små barn.

har så mycket tankar och skit inom mig när det gäller michael jackson. är på hans sida när det gäller allt skit som han har fort på sig. han va helt enkelt en anorlunda person men han hade ett väldigt stort hjärta!!

Nu ska jag prata lite om annat ska se vad jag kan komma på humm.
Jo jag och älskling får besök snart trevligt trevligt.:)

Vi har kolla på en läskig film jag älskling och tony den va äcklig. den va baserade på en sann händelse.

Nu går dagarna vädligt sakta för vi väntar på att det ska bli tisdag. då får vi inte lite pengar och då tänkte vi åka till ikea och kolla efter pressenter till pappa som fyller år nästa helg:)
Sen ska vi till city gross sen till rusta antar jag:) sen kanske äta lite kina mat:) gott.

Jo i söndags så körde pappa och marita hem oss tror det va så hon hete. vi gick på city gross lite sen åkte vi till rasta och åt lite mat va trevligt. sen åkte vi hem till oss och de följde med oss upp och tog en kopp kaffe.

Sen usha ja har hänt en till tråkigt sak. min närmaste vän ringde mig och frågade om tecken på missfall och så. och hon hade frågat barnmoskan och de hade väl sakt att det va tydlogen missfall på G..men jag sa nä då det behöver det ju inte va. och som sakt det behöver ju inte va det om man blöder.för min mamma när hon gick med mig hon blöde hella tiden. vissa gånger sa läkarna till mamma nu är det nog kört. men nejdå där låg jag :) men iaf men dagarna gick men hon hade inte ont eller så lite hade hon väl.-.-men jag minns ju att jag ahde ju svin ont. sen skrev hon ett sms till mig nu är det kört då hade hon fått miss fall..och jag sa innan till henne de kommer va skit jobbigt det här och hon sa typ jag har ställt in mig på missfall så det blir inte så jobbigt. men hon tog tillbaka det efter hon hade fått det..hon va skit ledsen och grät och så precis som jag..

ush gumman väldigt tråkigt. men det läskiga är att vi är väldigt lika båda planerar att skaffa barn och så och nu har båda fått missfall och båda skulle ha gått in i vecka 7..det är rikgit läskigt..men kanske är meningen att vi ska va gravida samtidigt. men som sakt det va hemskt det som händer iaf.

Men just det ja nu till nåt mycket roligare. för det där va ju inget rolig precis.

Jo jag och min älskling vi ska följa den gammla traditonen vi ska gifta oss:) nästa sommar och då har vi vart förlovade två år och vart ihop 5 år.:) så det ska bli rikigt kul och underbart:)

och förhoppnings vis då så kanske vi har en liten eller jag kanske är gravid=)

hihi

Nähe nu ska jag gå
hejsvej!