CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 26 juni 2009

Michael Jackson är död?!

Hejsan!

Idag blir det skriva om Min stora idol Michael jackson!

Vaknade klockan sex i morse och hörde på radion att de sa att min stora idol som många många tusen tals fler idol. Att han hade döt. han fick hjärtstillestånd. och hittades med smärtor sen när han kom till sjukhuset höll de på med han en timme och åter uppliva han men det gick inte. *gråter* Kan verkligen inte fatta att det är sant fattar verkligen inte det!. Och han som skulle ha massa konserer i london för många älskade fans till han. de hade sålt 750 000 biljtetter sen har han sålt skivot över 750 miljoner. det är mkt det! han är bäst! han har budskap i sina sånger och var en grym dansare med. ush va hemskt att han är död. han blev ju bara 50 år. och lämnade efter sig tre barn.

Men det som jag inte gillar som många fler inte heller tycker om det är alla jävla rykten som ska va hela tiden om han. som det där med att han älskar barn och tycker om barn.jaha då blev han pedofil helt plöstligt. säger då det tycker det är för jävligt!

sen samma sak om att han gick ifrån brunhyda till vit. jaha då har han operart sig vit. hur faan kan man göra det. det finns ala möjliga sjukdommar så varför kan inte hudjsukdom finnas?

såg en dokomentär om en som hade hudsjukdom han va brun med men hade stora vita fläckar på hunden och blev bara fler och fler. men nähe när det gäller michael jackson så det det falskt.

Samma sak med hans näsa okay han hade opererat sönder den.men som sakt det är ju hans liv. förstår inte redigt vad hade det med hans musik och göra!? men men det är bara hur jag resonerar alla får vi självklart tycka olika.

Men ush det är sorligt! som faan. så idag blir det att lyssna på hans musik och hylla honom.

Michael jackson du kommer aldrig bli glömd! du kommer alltid ha massa fans som dyrkar dig!
You are the king of pop!

R.I.P Michae jackson

söndag 21 juni 2009

nu va den här helgen slut.

Hejsan!

jaha nu är den här helgen midsommar helgen över skönt *ler*.
idag ska vi skicka iväg våra pappren så vi får in våra pengar till veckan.

kan berätta lite vad som har hänt.
I fredags midsommar dagen va jag och älskling hemma hos hans bror och åt lite gott sen gick vi hem till en polare till hans bror.men där hörde man absolut inte hemma. va en kärring rent ut sakt där. som satt och pratade med min pojkvän jag va och hemma och hämtade en sak.sen sa hon e det där din flickvän och mattias ja det är det.och så där. sen sa hon det va väldigt trevligt att träffa din tjej. det sjuka dva att jag och älskling hade pratat om att tjejer är lömska som fan och svininga. då pratade vi blandannat om att tjejer försöker bli vän med flickvänen men det de är ute efter är pojkvänen. som nu då så va hon så snäll mot mig, sen fanns det ju en andledning hon började ju självklart på att va så himla gullig mot mattias och så där..faan va lak jag blir på fruntimmen de är verkligen så jävla falska som faan! ush hatar såna människor denna värld blir bara mer onda människor i!

men som sakt jag vet att min älskling inte skulle välja bort mig för en natt med henne det kan jag lova haha! Det är han och jag så är det med det:D *Ler*

Sen blev det bara skit av allt ihop den kvällen va inget rolig midsommar hade vart roligare om jag och älskling satt hemma och kollade på film och åt nåt gott istället.men i lördags då satt vi hemma och kollade på tv sen kollade vi på film Mumiens återkomst den är bra den filmen *Ler*

Sen idag Söndag då kom mamma på besök det va trevligt:) lilla mams hon är för go hon.hon hjälpte mig att få upp mina älsklings tavlor som jag köpte när vi va i helsingbrog på secendhand.
det va tre målningar på små bebisar det är så fina! älskar dom. det va tack vare min älskling som såg de. så då sa jag dom ska jag ha:D kostade 30 kr styck och det är inte mkt det, sen hade vi inte så mkt tavlor heller. så nu kan jag sitta ifrån soffan och kolla på mina älsklings tavlor hihi.

just det ja vi har träffat marko med. det var trevligt..allstå min älsklings bästa vän.det är en bra vän det!:)

Nähe nu ska jag kolla på tv hoppas jag hittar nåt roligt och kolla på!

hejsvejs!

Jag älskar min underbara lilla familj! som består utav älsklingen och tequila gumman!

torsdag 11 juni 2009

det är välidgt nära!

Hejsan!

Idag är det torsdag. som sakt skriver inte så ofta här i längre. blir när jag känner för det *ler*.
Har lite att berätta iaf.

Jag va på möte på högalidsfolkhögaskola i tisdags. och pratade med en där och gjorde en ansökan.
Sen dagen efter fick jag hem en bekräftelse att jag hade kommit in kunde välja om jag ville ha platsen eller avstå.men klart jag vill ha platsen:) så nu är man inskriven där med:)

ska bli skönt att ha nåt att göra om dagarna.och är inte så svårt att ta sig ditt eller bara hoppa på utanför där vi bor. ta bussen 402 sen är det bara sitta hela vägen ditt.skönt.

Sen imon bär det iväg:D till helsingborg. Sen på lördagen blir det kanske tyskland:) gud så kul har aldrig varit där. men får se. ska iaf bli kul att komma iväg och åka tåg med dig älskling sen träffa tommy. som sakt va bra länge sen man såg han va typ 5 år sen. träffade han en snabbis när han hade vart i o-hamn. ´men det va inte alls länge.men den här gången blir det längre.:)

Så blir gå upp tidigt imon ush men det är det värt hihi:)

Så idag blir det att forsätta städa och ska vi väl gå ut och gå en sväng sen. Och sen packa ner kläder och sånt som ska med. får göra en lista hihi.

Sen ikväll ska vi till sjukhuset och hälsa på mamma. hon opereras nog nu:S hoppas allt går bra men det gör det nog tänker på dig mamma!

Så den här dagen lär gå fort över det är bra det.och gå lägga sig tidigt ikväll så man kommer upp imon *ler*.

Nähe nu ska jag göra lite nytta
Hejsvejs!

söndag 7 juni 2009

Städ dag!

Hejsan!

Va ett tag sen man skrev här i. Det har inte hänt så himla mkt. utan att jag och älskling va nere i mönsterås en vecka och va hundvakt åt min mammas hund och hennes vännina. men det gick faktiskt bättre en vad jag hade förväntat mig. för tänkte shit nu har vi tagit vatten över huvudet. för vi hade ju våran "lilla" hund med hos Tequila tänkte shit detta kommer inte funka.men se där hon vissar sig att hon är allt duktig med:) Sanna och Tequila lekte förfult. *Ler*

Så där känade vi en slant. aldrig fel det. så vi gick ner till klt i mönsterås och bokade oss en tågbiljett till helsingborg:) ska bli skönt att komma iväg ibland med. Så jag och älskling ska träffa en bror till min mamm. och hitta på lite saker.Det ska bli så kul!

Man behöver komma iväg ibland med. och rå om varandra:)

humm vad har hänt mer humm. jo vi va hos pappa en sväng och hälsade på och fick några blommor av han som jag kunde plantera och ha ute. hittade jätte fina krukor hemma hos pappa som va tre olika stolekar så det snyltade jag hem.:)

Så det blev jätte fint på våran balkongen.

I fredags så va vi hemma hos emy och nicke och tony va där. så vi satt och hade trevligt.sen ringde magnus och undrade vad vi gjorde sen fick han lust att komma in.så han tog bussen in till kalmar. så då blev det utgång fast vi igentligen inte skullr gå ut utan vi skulle åka hem när de andra skulle in till stan. men det va trevligt:) träffade amanda ute på stan med eller jag ringde efter henne *ler* så det va trevligt.Kul att få upp kontakten med dig igen.

Sen igår så spelade jag sims 3 ett tag:) sen så kollade jag på tv.men älskling.
Och idag händer det inte så mycket. ska ta mig i kragen och sätta igång och städa det behövs kan jag lova. min kära bror spillde ut öl på köksgolvet så behövs städa hehe:) plus har en massa diks med hehe..ush inte kul att städa.men sätta på lite bra musik så ska det nog gå ivägen.sen ska vi iväg och hämta min cykel i berga. då ska väl tequila följa med på en promenad. kan hon behöva *ler*

Åh va jag längtar till nästa helg då åker vi iväg älskling.gud va skönt det ska bli:)

Nä nu ska jag gå och göra lite nytta. men kanske skriver mer sen eller om jag kommer på nåt nytt *ler*

hejsvejs!

(Jag Älskar dig Älskling du och jag!)