CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 29 april 2009

fy faan så le man blir!

hej igen!

Jaha det va de.gutt nu har man inte några tv kanaler på några veckor skit kul!

jävla bredbandsbolaget blir så jävla le på de:( mitt intresse va ju att kolla på tv.men nu vad ska mang öra nu..:( jävla skit. mådde redan dåligt vad gör man inte nu när man inte ens kan gå och lägga sig i soffan och kolla tv!! ÅHH! så jävla surt.

Men vi ska väl ner till m-ås morfar kommer och hämtar hos. men frågan är hur vi kommer hem:S men det hoppas jag det går att lösa.

ska väl göra mig i ordnig och så,kan behövas. hoppas det kommer funka hos min bror där vi ska sova.för tequila ska ju med. men vi får se om det blir att åka ner eller inte..sånt som märks men måste veta det innan iofs om det blir nåt..så morfar inte kommer och hämta oss i onödan.

Men får väl se. ush om man kunde få bort den här jäkla klumpen i bröstet den gör så jäkla ont:(

orkar snart inte mer.vill inte må så här:( men hur ska man gå tillvägas för att börja må bra..det är min fråga..har ingen aning just nu.

Sen är det så jobbigt med mina föräldrar.hatar att det blev såhär..mår så jäkla dåligt över det med..det ska ju va mamma och pappa tillsammans inte isär och nån ny!!! jävla kärring jävel! då ska bara veta vad du har ställt till med i våran familj! fy faan för dig!

önskar jag vågade prata med dig..men är så rädd att det ska bli massa liv och skit:( en att sitta här och skriva en massa.fast det hade jag gjort en då bara för att skriva av mig.men endå..vi kan inte pratat med varandra för det blir bara en massa liv känner jag.. inget roligt:(

men måste iaf komma på ett svar snart..kan inte gå och vänta hur länge som helst..
antingen fortsätta må så här och va orolig för det ska hända nåt igen och igen.

Eller dra sig hur och hoppas att man mår bättre och slipper oroa sig.

det är frågan det:( *suck*

men men nu ska jag lägga mig i ett bad!

hejsvejs
//Linda

*Djupsuck*

Hej

Jaha då va man här igen.igår skrev man en hel del.för man mår som sakt inge vidare.och idag mår jag inte så bra heller:(

ush har så mycket tankar och bilder i huvudet så det inte är sant:( skit jobbigt.

Jag måste komma fram till nåt beslut snart för så här kan man ju inte ha det.det funkar jo inte.

men det sista man vill är ju såklart inte att det ska ta slut eller att man får flytta hem igen och så..det är ju det sista man vill göra och ta den utvägen.men om det blir så så blir det så.inget att göra åt..vi kanske funkar bättre som vänner efter ett tag.efter man glömt dig känslo mässigt isf.

men som sakt är det sista man vill göra..
men så jobbigt när man inte vet ut eller in..eller vilken väg man ska ta.vet ingen ting längre:( allt är bara svart.

nä ush ska väl gå och kolla tv nu. har ingen lust med nån ting:( känns det som.

men men kanske skriver mer sen

Mvh//Linda

tisdag 28 april 2009

vet inte vad jag ska ta mig till!

Hej igen!

DÅ va det dags och skriva av sig igen.känns som det kommer bli en heldel idag för har så mkt tankar och frågor i min lilla hjärna så det gör ont:(

Vet inte ut eller in längre iofs det har jag väl inte vetat på ett tag nu känns det som.
Det som hände på sandra är inte normalt att sånt händer.bara där finns det ett tecken på att det inte är alls bra i mellan oss. Men det enda jag vet när det inte finns nån alkohol i bilden du är allt bra eller så.men så fort den kommer in så blir det ett helvete.alkoholen är en hemsk dryck det förändrar människor till det dålig..till och med mig.jag blir ett monster och när det slocknar för ögonen då ser jag bara svart.

Det ska inte bli så..när man kolla på andra par då är det gulliga mot varandra på fullan och myser och så däår..men inte så att man ska va på varandra.

men vi är tvärt om vi ber varandra dra åt helvete typ.och den andra spirnger iväg och ska dansa med massa fruntimmer och vissar tecken på flirtade till de..fast du inte verkar fatta det sj.

DU vet mkt väl att du är glad i andra tjejer. det märks så tydligt..men tyävrr går det över stur när du drikcer du blir du mer eller mindre när gången och tafsade..och det är ju kul att se eller inte..

men det är väl inget fel med det.kanske ska va så.avän när man har ett förhållande.
Men det känns när du inte ens letade efter mig din egen flickvän.men jag vet inte du kanske gjorde det i typ 10 min sen sket du i en..för du såg ut och ha det så trevligt med petra och simone..så varför leta efter mig? humm..men petra letade efter mig iaf ett tag.men inte för hon behvöde det.för träffade ju henne på sandra och hon umgicks ju med simone som hon kom med.men tack gumman att du letade iaf efter mig så.och ringde och kollade att jag kom hem.

men det känns hur eller hur..att man sj bryr sig om andra emn ingen bryr sig specellt mkt om mig.verkar det inte som iaf..jo när man väl har försvunnnit hem då undrar du vart jag tog vägen! du såg mkt sj vart jag tog vägen jag blev som sakt utslängd så du såg nog vartjag tog vägen.men du ville väl fortsätta dansa coh ha dig säkert..inte vet ja!! men som sakt det känns verkligen att vårt förhållande hänger på en tund tråd..som faan.

har två vägar att välja mellan första är
Stanna: omjag stannar kvar i förhållande så finns fortfarande problemen kvar, och alkoholen som allt går åt helvete med. men finns några mysa stunder med.men som sakt det finns inte mkt ljus kvar.men man kan kämpa för att får det bra.men inte lätt om man inte kommer nån stans.

eller att gå: då försvinner problemen oki jobbigt i början när det har tagit slut.men det tar ju sin tid att komma över.men jag behvöer inte oroa mig för att du hittar nån eller gör nåt på fyllan. och du slipper höra massa tjafs och skit, och höra gnäll ifrån mig.så båda mår förmodligen bättre om vi går var sin väg.för nu mår ingen bra.

plus dina såkallade vänner blir ju glada med för de säger ju med att vi bråkar hela tiden (men inte så lsuitgt när en fitta råka va i närheten) fast du behövde iofs inte sitta där!! när du vet mkt ävl vad jag tyckte..så bara där svek du mig IGEN!

du kanske umgicks med de för du hittade ju inte mig så vem vet jag har ingen aning.jag vet inte om du hittade nån lite flirt eller nåt.för mig va du kall imot menar man letar faaan efter sin flickvän om hon är borta och inte stannar ocg dansa med andra tjejer!.

men det är väl bara jag som känner så,.men jag var inte så snäll heller men kan inte hjälpa att man blir förbannad och flippar.men hade inte precis räknat med att du skulle ringa mig endå.för som sakt du brydde dig inte så mkt när jag va borta för det va du som gick ifrån mig,.

Sen kul att höra att du dansade med brudar som vill ta av dig din ring skit skoj! man ser bara där vad för brudar du vänder dig till lätt fotade jävlar som skiter i om du är upptagen eller inte.för du vissar tecken på att du sj är intresserad. avän att du inte ens kanske är de..som du bruakrsäga du leker med dig! men tack vara att du gör så så undrar vart rykterna kommer ifrån jo dig sj..för du gör som du gör..

men jag har sakt rent ut att jag klarar inte va tillsammans med dig och se alla tjejer som springer efter dig eller tvärtom och så..det har jag sakt ut.så du får säga vad du vill..men jag brukar ju få höra (åh du är så svartsjuk av dig) blabla bla..och jag kan säga ja det är jag med! kan inte jag hjälpa..jag är det för jag bry mig om den man är ihop med och räddför att förlora men.det är kanske fel:(

sen ser man ju hur mkt som helst vad som händer i den här världen ingen tar hänsym om nån är upptagen eller inte.. men skit samma. måste verkligen komma på vilken väg jag ska gå. för går inte ha det så här. samma sak när vi pratar vi kommer ingen vart endå.känns det som..du kanske tror att jag vill att det ska ta slut.men det är det sista jag vill men..kan inte rå för att jag känner som jag gör och att vi har det väldigt dåligt:( ser inget ljus längre ingen ting:(

men men nu ska jag gå..har fortfarande mt inom mig..endå..jävla skit:(

men men

Mvh//Linda

måndag 27 april 2009

vilken väg ska man gå?

Hejsan!

Nu är det måndag igen.har gjort mig i ordning så ska åka ner till mönsterås om en stund. ska till arbetsförmedlingen inget roligt men det måste ju det med..ska va där vid ett.
sen hoppningsvis när jag är framme i mönsterås så kanske man ska träffa tommy med..det ska bli kul..:) va typ 5 år sen man såg han.och det är bra tag sen.

Lördag..då va det party det va trevligt men i slut endan så blev det som det blev..men shit vilket nöje jag hade..satt på en stol sj och kollade när björn rosenström uppträda men såg inte så mkt..men skit samma..men sj är jag sån som letar efter nån som försvinner..men varför ska jag göra det varje gång för..tänker faan sluta bry mig på folk.för får inget tillbaka endå.:(

sen mitt i allt ihop när jag skulle hitta mattias för han skulle ha kortet till sin jacka för jag skulle hem. men då va jag tvungen och gå framtill en gammal vän till han och fråga om han visste vart han va..men sen helt plötsligt så kom fitt jävlen fram ochskå och va tvungen och prata med!!!

alltså jag flippar verkligen när man ser henne HATAR HENNE SÅ!

men känns sköt att inte ens sin kille letade efter sig utan stog och hade trvligt på dans golvet. och satt där den där jävlen satt..men som sakt hans kompisar är faan mig inte reda nån stans! hatar de!

Men en kompis har han som verkligen är en kompis det är du marko:) tack att man fick ringa dig när man skulle gå och möte mattias..men han är verkligen en redig vän han..där har han en vän att ska ta vara på!..

Men som sakt gör ont inom mig:( mår dåligt för jag flippad som jag gjorde men endå..allt är faktiskt inte bara mitt fel..det är inte jag som står och flirtar med alla tjejer typ..men jag killar då. men jag vet att du gör det kanske omedvetande men spelar ingen roll känns förjhävligt att det ska va så:(

orkar inte! känns faktiskt som det är bättre och bara va vänner..för du blir som du blir när du får dricka i dig och jag som jag..anntingen eller känns det som..vi har det rätt bra utan drickat..men inte med!:( vet inte uteller in..orkar inte med och ha det så här..älskar dig det gör jag men vi kan inte leva i en mardröm.

men men vi får väl hoppas vi kommer fram till ett svar ikäll. hur vi ska ta oss till med vårt förhållande.

men men ush nu blev man deppig men sköt att man kan skriva av sig iaf.

men hoppas att du vill prata ikväll uatn att det ska bli liv..
men men nu ska jag gå..

hej svejs!

//Linda

fredag 24 april 2009

Fint väder idag!

Hejsan!

Då va det dags för ett enu ett in lägg.
Idag är det då fredag. har nyss vaknat,vi fick får post idag (som man får nästan varje dag hehe)
Men idag va det nåt väldigt roligt och underbart med i posten,jo det va en avi!!!! så idag blir det hoppa iväg till berga om vi inte hittar nån som kör:) och hämta ut våra efter längat boxer så ikväll blir det tv:D *jippi* hoppas det här boxen håller mer en en vecka..kanske håller 2 haha! nä det får vi inte hoppas på:)

Så ikväll blir det att ha myspys och hyra en film kanske:) och käka nåt gott emd älskling. Rå om varandra det behövs det med.

Vi ska väl hoppnings vis förbi petra med. och hämta en påse kläder haha så roligt älskar kläder och petra min vän har så bra klädsmak. hon va här igår hon och simone det va trevligt:) och då hade hon med sig lite kläder som jag ska välja så jag kan ha på mig på lördag:) men det va inte lätt för de va hur snygga som helst..som sakt du har bra smak älskade vän:P

Nu är det drygt..sitter och väntar på att klockan ska bli typ två. så vi hoppnigsvis får in våra pengar idag.så om vi får det ska vi åka ooch handla lite,det behövs.

sen ska vi väl en sväng till systemet med.så vi har lite tills imon(Lördag) ikväll blir det pipla läsk hehe.

ska väl ringa mamma nu tror jag och höra om hon vill komma på fika imon förmiddag. hon skulle ha kommit idag och följt med och handlat med blev lite väl stresigt för henne.men En vän till älskling kunde följa med och handla det va snällt:)

så ska ta och ringa mamma nu.

kanske skriver mer senare idag.

hej svejs!

Ps: Jag älskar dig min underbara älskling mer en nåt annat i denna värld! du är mitt allt! puss på dig!

onsdag 22 april 2009

Hur ska man gå tillvägas?

Hejsan!

Idag har jag och älskling gått in till stan fram och tillbaka för.vi fick hem ett brev av soc att det saknades lite pappren så det va bara att dra in till stan..så vi gick in till stan drygt va det men vi kom fram.men tequila hon va jo jobbigt som vanligt när vi ska ut och gå *suck* så fort hon såg en hyund skälla och skulle på.sen drog hon styp i kvarten men men. vi kom iaf in till soc så sprang älskling in och lämnade in papprena sen va det bara att börja vandra hem igen.

Sen när vi kom hem så la vi hos i soffan och kollade på film,men såklart så somnade ju jag *haha*
Men det va sköt.sen efter filmen så gick jag och fyllde upp ett bad och la mig i. Sen kom älskling och la sig med det va mysigt.men faan va smidig man är i badkaret haha eller inte.

Men är en sak jag undrar över.har ingen anning hur jag ska börja förnån stan och jobba med mitt sjävlförtroende och självkänsla allt känns verkligen skit:( mår inge bra i mig sj.

så fort min kära älskling pratar med nån tjej känns det hemsk..då får jag upp tankarna att hon är ju snyggare en vad jag är jag ser ju inte alls bra ut och så..såna saker komma upp..skit jobbigt.

Sen har jag så svårt med att min älskling är väldigt populär när det kommer till tjejer och det har jag med svårt för.avän att han säger att det är mig han vill ha och älskar .så är det svårt att släppa taget.och tala om för mig sj att det är mig han är ihop med inte de tjejerna han rpatar med..men är så jobbigt!

Är så rädd att det ska komma nån brud jävel och förstöra för oss..för många känner som man ser de lykas få killar på fall för att det är så snygga eller har stora byst eller har fin kropp m.m känns iaf så..allt är så utsendefixerat så det inte är klokt.:( men jag kan inte precis sminka mig till att blir värsta snygga bruden. eller få störe byst utan jag ser ju ut som jag gör..men är jobbigt när man ser alla andra tjejer :( eller så..som få typ de de vill ha..eller hur man ska säga..

nähe nu ska jag sluta skriva blir bara upprörd:(

ska gåoch sova nu tror jag..

hej svejs!

//Linda

tisdag 21 april 2009

Besviken!

Hejsan!

Idag va min älskade vän cecilia och kelly på besök det va trevligt.men sj kände jag mig inte så sälskaplig. hade så ont i magen.men det va trevligt att de kom en sväng..sen har vi uträttat några ärenden med. passade man på när cissi va här:) då slapp vi gå enda in till stan.hehe.

Så hoppas vi får in pengar på torsdag eller fredag..men skulle inte förvåna mig om det saknas nåt papper eller nåt..:( men såns som märks då ringer hon jo oss.

Jahhopp idag blev det med en besvikelse. Fick min mens idag *suck* var ingen man gick och hoppades på iaf..men men det är bara att börja om igen..och knappra mina hormon tabletter.
ush inget vidare men måste ju för min kropp funkar ju inte som den ska..men tack avre de så har jag regelbunden mens iaf det är ju bra.

Men vi ska ju ut nu på lördag till sandra..och de tabletterna är inte så populära och blanda alkohol med. för brukar må illa då.men får se hur det går. men som sakt önskar att jag kunde vart gravid istället. men men så är det.

det va inte andra gången gilt som det va sist för oss..men kanske blir tredje gången gilt om vi har väldigt tur.
Men det dryga är att man får vänta så länge på och veta om man är det eller inte en hel månad *suck* men så är livet allt går inte så fort som man vill att det ska gå eller hända.

Humm vad ska man hitta på? finns ju inget att göra. vi har ju fortfarande inga tv-kanaler och titta på för vår boxer gick sönder efter en vecka jävla skit.

Men bredbands bolaget sa att vi skulle ha en ny typ slutet av den här veckan eller början på nästa hoppas på den här veckan då.Är hemsk och va utan tv.det är ju mitt intresse att sitta och kolla på tv. en att sitta vid datan..för har typ inga att pratat med på typ msn endå.så inte så skoj.

men jag kan iofs spela the sims det är roligt.fast längtar enu mer till the sims 3=) det verkar va riktigt kul. men kommer inte ut förens den 4 juni *typiskt*
skulle vart ute i feb men såklart så blev det ju upp skjutet.

kan ju lägga mig i badet idag igen.fast det är nog för tidigt för det en. humm gud vad ska man hitta på! så tråkigt man har!

VI kunde ha gått på bio.men orkar gå in och hem..om vi hade haft pengar hade det vart lättare..humm Jag vet iaf vad man kan göra på fredag jag och älskling! vi kan gå ut på nån resturang bara han och jag och ha en romatiskt kväll:) hoppas du vill det älskling.

vi behöver verkligen rå om varandra och det.
Älskar dig så mkt! du är mitt allt! är glad att det går prata mer och mer med dig.för om vi inte kunde prata med varandra så skulle det verkligen va kört=(

men som sakt jag är inte lätt att ha och göra med.när jag mår som jag gör inom just nu.

nähe nu ska jag inte skriva mer..känns som jag skulle skriva hur mkt som helst..sköt och skriva av sig.

men kanske skriver mer sen.

Hejsvejs
//Linda

måndag 20 april 2009

Livet.

Hej igen!

ush mår inte alls bra:( känner mig deprimerade. vet inte ut eller in..tycker livet är skit.

känner mig så misslykad den enda jag har gjort med mitt livär att sätta mig i massa skit..känner mig helt värdelös..mina bröder de har jobb och allt och så..och inte massa skulder och skit..men jag vad har jag ingen ting..:( har ingen utbildning inet jobb inga pengar ingen ting..iofs har ju 100 kr i månan men va är det ingen ting..:( kan ingen ting.tack vare mina hinder och mina fobier eller hur man ska säga så är det så jävla svårt för mig och komma ut på nåt eller så..är så rädd:(
men blir som sakt börja plugga igen..eller iaf upp mina betyg..men vet inte alls vad jag ska göra efter vad jag ska plugga till vet ingen ting..vet inte ens vad jag vill jobba med.

*gråter* allt känns så jobbigt.

Sen kan jag inte förstå att det är sant..vill inte att det ska vara så.vill att det ska va ni! ni ska inte ha några andra..ni ska va tillsammans tills ni dör:( varför är ni inte tillsammans längre blir så arg!!

kan inte tänka mig er med en ny aldrig!. ush.

Men min mamma ska iaf åka utomlands den 28 maj så hon får annat och tänka på..VIll med åka utomlands..men det lär jag väl kanske göra när jag är 40..de andra i min familj de har vart utomlands en del gånger..men det är ju som sakt för de har ju pengar till de..de har ju inte satt sig i sån skit som jag sitter i..men misstingen göra alla tabbar som bara går att göra känns det som..

ush mår verkligen inte bra *gråter*
vet som sakt inte ut eller in med mitt liv..ingen ting! vill bara lägga mig ner under täcket och bara blunda in.och inte vakta mer..bara för den här väder är skit..allt är så svårt. eller iaf om man har hinder och fobier eller handkapp eller nåt..känns det iaf som.

Älskling det känns som de vi har faller isär..vet inte vad som händer..va är kärleken vi hade till varandra va är den? vi msyte nästan hela tiden förr vi kunde knappt släppa taget om varandra.vart har det försvunnit? det känns som sakt att vi bara glider mer och mer ifrån varandra.jag älskar dig mer en nåt annat.men vill hitta glöden som vi hade för. den är inte alls lika stark längre den bara försviner mer och mer..så känne riaf jag..jag vill som sakt ha upp glöden igen känna kärleken mysa mer! känns som vi är som gamla pensinärer.:(


men men skit samma nu ska jag nog gå och ta mig ett bad, sen går jag väl och lägger mig.för finns inte så mkt mer att göra. ush mår illa jävla magkatar=(


men men hej svejs
//Linda

Varför?

Hej igen.
Då va det dags för ett inlägg till här då.

Idag så kommer en vän och hälsar på ska bli trevligt..va ett tag sen vi sågs. så vi ska sitta på balkongen om varmen tillåter och dricka lite kaffe coh snacka en massa skit *ler*.

Jahopp snart är det dags för en att ha sin mens igen..ska ha den på onsgda eller torsdag..ush inget roligt när man ska ha den..men det ingår ju i kvinnas liv. men om man har tur så får jag den inte:D för då är det nåt annat.men det känns som jag kommer få det..och att det inte har hänt nåt den här gången heller *suck*

Varför? den frågan har jag ofta i mitt huvud.Vi va så lyckliga varför kunde vi inte få va det med.den dagen man såg att det vissade posetivt på stickan så trodde man inte det va sant.gjorde två hemma och ett hos barnmoskan..och då va jag gravid..kund einte fatta att det va sant..vi va så lyckliga.äntligen så hade vi lyckas.

många tabkar försvan då.då man va orlig att man inte kunde bli gravid att det va nåt som va fel och så..men de tankarna är borta nu.

men vi fick inte va lyckliga länge=( för jag började få ont i magen. och det kom och gick.men tänkte det är nog ingen fara men man ringde ju såklart sjukrådgivingen och frågade va det kunde va som va fel.och de sa ju rent ut att det va troligen ett missfall på gång.men det va det sista man ville höra..men sj visste vi väl halft om att det va det.men vi ville inte inse det.

men på morgongen och det då mådde jag bra men va alltid på efter middag då jag fick som ondast och det högg till..kom och gick..sen den 23
jan ca kl: 14 15 fick jag missfallet hemma hos mamma..:( jag grät hur mkt som helst det va hemskt..avän att jag inte hade gått så länge så va det endå ett liv. så när det försavn hur mig så kändes det så tomt *gråter* det va verkligen sant det hade verkligen hänt.=(

va helt förstörd när mamma kom hem igen (va hos mina kära mor) hon hade vart ute och gott med hundarna. hon mistänkte ju att det hade hänt nu.för hon sj hade vart med om det. och det fva ju så sant så..men jag mådde verkligen inte bra ush va jag ahde ont:( och mådde dåligt..men det va ju för allt va på väg ut det sista som skulle ut..*suck*

Men det va nog det hemska jag har upplevt nån gång i mitt liv..och det va ju förstås lika jobbigt för min älskade pojkvän med..han mådde ju inte heller bra..

men som vi sa sen tur att det hände så tidigt en att man hade gått längre och sen fått missfall. ush då är jag glad att det blev så tidigt..

men det misstaget vi gjorde som kändes mest va ju..att vi va hos läkan om det kunde kolla om det va nåt fel eller inte..och då zoomade han in så mkt så man såg faktiskt att det va nåt där.

men han sa att det inte hade växt som det skulle..så det va förmodligen redan dött.fast han kunde inte se det.

ush det va en jobbigt tid..det är det väl en för det påmins varaje gång när man hör att nån ska ha barn som man känner och vi själva skulle ha men gick åt fel höll..:(

ush ush..men vi hoppas på det blir nåt snart..för vi vill så järna ha!


nähe ush nu ska jag sluta skriva nu blev det lite jobbigt...

men skriver kanske mer sen.
hej svejs
//Linda

lördag 18 april 2009

Lördag har fin besök=)

Hejsan!

Jaha idag är det lördag igen.det går fortfram snart är det den 25 =) då ska det bli skoj.

Idag så har mamma kommit på besök.trevligt trevligt. vi har varit på ikea och shoppat lite. hittade två ljus lyktor som jag har på balkongen blev jätte fint. sen så va vi på blomsterlander.shit så mkt fint det fanns där:) där köpte mamma en fin inflyttnings blomma till oss med en fin dekartions fjäril.blev så fint så=)

Snart ska vi äta spaggeti och köttfärsås ska bli gott..älskling gör så god köttfärssås:)

Hoppas jag kan bli mätt idag då.för har vart några dagar nu så har jag inte kunnat bli mätt ordentligt skit jobbigt..känns som man kan äta hur mkt som helst..kanske är det nåt tecken på ett liten mirakel eller så är det bara hormonerna som spökar.men det lär jag märka nästa vecka för då ska jag ha min mens..men hoppas det gör vi väldigt mkt.vi längtar så!!

Men nån gång ska det bli vår dag igen.och hoppas att det går bra den här gången.

nähe nu ska jag gå och hålla älskling och mamma sälskap.

så hej svejs!

//Linda

torsdag 16 april 2009

Hej igen!

Hejsan igen!

Nu har jag städat klart=) tog disken som låg i dikshonen så den försvan..det är skönt att det inte är nån disk nu.Men är inte precis roligt och diska:S men det måste göras det med.

Min älskling och hans bror de sitter och spelar nåt fotboll spel. så jag har inte så mkt att göra..så tänkte då kan jag lika gärna skriva lite här..men som sakt är inte så roligt och sitta vid datan.

vet inte vad som händer mer ikväll..men hoppas rätt mkt på att man kanske kan få låna förhäxad boxen som jag skulle få låna av en kompis till älsklingens bror. för vi va där en sväng..och då såg man att hon hade massa film boxar.och då sa älskling (hoppas du inte har nån förhäxad box *hehe*) och vet ni vad hon sa..jo det har jag jag har alla säsonger och sen har jag filmerna angel och buffy..blev hur glad som helst:Dför igår sa jag och letade efter förhäxad box men hade inte råd..

och sen så helt plöstligt så hade hon de:DBlev så glad!

Så *HOPPAS* att man kanske kan få komma och hämta de idag:D..men tror inte det blir idag blir kanske nån annan dag..men man kan alltid hoppas.

Ush jag tänker på dig min kära mor. Du kommer klara ut detta mamma jag vet det.avän att det känns väldigt tungt nu och mörkt. Men jag finns för dig.

Ska bli kul när mams kommer på lördag:)

nähe nu ska jag nog gå och lägga mat är hungrig:P

hej svejs!

//Linda

Nyss skapat en blogg här

Hejsan!

Jaha nu har man en blogg här med då=).

var lite små jobbigt och skapa men det gick till slut.

Idag så har man städat lite och vart ute och gått en sväng.

städa det behövdes kan jag lova..iaf när man har en stor vove som heter Tequila=).
Ska väl kanske tvätta snart med inget roligt.men sånt måste ju göras med..fast vi kan ju tvätta hemma för vi har en tvättmaskin.men billigast och gå till tvätt stugan,man sparar ju lite på elen *hehe*

Sen senare ikväll blir det väl lägga sig framför tv och försätta kolla på förhäxad boxen som jag fick av min kära mor.men det jobbiga är.att jag inte hänger med så mkt i handlingen.för den är på eng. men det går endå:) bra är de iaf.

Nu ska jag hoppa ut på balkongen tror jag och sitta och njuta lite i värmen.

men skriver nog lite mer senare.

Va ju tvungen och lägga upp mitt första inlägg=) *hehe*

Hej svejs!
//Linda